Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lidia Buble a sunat la Poliția Animalelor pentru a salva viața a trei pui de pisică. Artista a fost șocată de cum au răspuns cei de acolo. „Deci este incredibil în ce țară trăim”

Lidia Buble le-a mărturisit fanilor de pe contul de socializare că pe terasa casei sale au apărut trei pisicuțe, iar ea nu știe ce să facă pentru a le ajuta să nu înghețe de frig. Fanii au îndemnat-o pe vedetă să apeleze la organele abilitate pentru a rezolva această problemă.

Atunci când Lidia Buble a sunat la Poliția Animalelor, a avut parte de un răspuns neașteptat. Dezamăgită, ea a povestit totul pe Instagram.

„Deci este incredibil în ce țară trăim. Nu mă mai șochează absolut nimic pentru că zilnic aud și văd efectiv pe toate.

Și am crezut că nimic nu mă mai șochează până acum. Când am sunat la Poliția Animalelor Sectorul 1 mi-au spus că le pare rău, dar nu au ce să facă, că nu mă pot ajuta.

Mi-au spus că sistemul de prindere este diferit la pisici față de câini și că ei se ocupă doar de căței și că trebuie să mă descurc.

Și acum, eu ce să fac? Eu vreau să ajut pisicile astea și efectiv nu am cum. Dacă până și cei de la Poliția Animalelor m-au refuzat și mi-au spus să mă descurc…”, a mai spus Lidia Buble.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *