Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Iulia Albu se luptă în propriul stil cu COVID-19. A ”panicat” strada când a apărut într-un combinezon ca al infecționiștilor de la Wuhan

Iulia Albu a luat foarte în serios protejarea în fața noului coronavirus. Vedeta a apărut pe străzile Capitalei îmbrăcată într-un combinezon ca al infecționiștilor din Wuhan. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile unice.

Iulia Albu este, fără doar și poate, una dintre cele mai surprinzătoare femei din showbiz-ul românesc, care atrage privirile la fiecare apariție în public.

O apariție greu de neglijat

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe celebra stilistă în timp că ieșea de la o adresă din Capitală. Așa cum era de așteptat, fosta soție a lui Mihai Albu a surprins la capitolul vestimentație. Iulia Albu a ieșit din casă îmbrăcată într-un combinezon alb asemănător cu cele purtate de infecționiștii din Wuhan, care a furat imediat privirile trecătorilor. Un outfit extrem de inspirat în această perioadă.

Iulia Albu a apărut într-un combinezon ca al infecționiștilor de la Wuhan

Cu toate că pare să fie temătoare când vine vorba de coronavirus, Iulia Albu etalează o formă de invidiat. De cum a ieșit din bloc, stilista și fiica ei s-au îndreptat către micuța și cocheta mașină. (NU RATA: IULIA ALBU NU DEPUNE ARMELE ÎN LUPTA CU MIHAI ALBU. „EU MĂ TEM REAL PENTRU INTEGRITATEA MEA” + „DÂNSUL ESTE SINGURUL CĂLARE PE MĂTURĂ”)

Iulia Albu, mereu spectaculoasă

Dispută cu fostul soț

Războiul dintre Iulia și Mihai Albu nu pare să ajungă la sfârșit. Mai nou, stilista a făcut acuzații dure la adresa soțului ei. Aflându-se în grija tatălui ei, Mikaela ar fi participat la un Revelion organizat de vecinul lui Mihai Albu, unde au participat nouă persoane care nu ar fi respectat regulile impuse de autorități, în contextul pandemiei de coronavirus. (CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU LE-A CRITICAT DUR PE ANDREEA BĂLAN ȘI BIANCA DRĂGUȘANU: “MI SE PARE LIPSIT DE ORICE FEL DE BUN GUST ȘI DE BUN SIMȚ SĂ FACI ASTA” )

”În momentul în care am solicitat acest ordin de protecție nu am solicitat și asupra Mikaelei. Ceea ce înseamă că el va putea să își vadă fiica, chiar dacă se emite acest ordin de protecție.

Din respect pentru Mika nu vreau să comentez acest aspect. Sunt lucruri pe care foarte multă lume le știe. Și faptul că eu am tăcut din gură a fost doar pentru a salva o aparență care s-a întors împotriva noastră. Femeile din România trebuie să știe acest lucru. Să nu le fie frică și nu trebuie să plece capul.

Și nu este normal ca o mamă să intervină între relația dintre tată și copil. Dar din nou spun că eu n-am făcut niciodată asta”, a declarat Iulia Albu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *