Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Iordănesu jr. fair-play după victoria norocoasă de la Sf. Gheorghe: „Șansa și Bălgrădean au făcut…!”

Edward Iordănescu, antrenorul principal al formației CFR Cluj, a recunsocut cu mult fair-play la finalul partidei de la Sf. Gheorghe cu Sepsi câștigată de elevii săi la limită cu 1-0 (0-0), că rezultatul a fost unul norocos.

„N-am prea reuşit să mă bucur. E o victorie şi e o victorie importantă, asta rămâne. În plus, sunt conştient că de mâine vorbiţi de alte jocuri, iar punctele rămân. Am întâlnit o adversară extrem de competitivă, două zile în plus pentru ei pentru a pregăti jocul şi a se reface. Prima repriză s-a văzut, n-am avut prospeţime, mereu am fost întârzâiaţi în acţiuni, am luat decizii greşite, adversarii primii la minge, n-am câştigat prima minge, nici pe a doua. Şansa şi Bălgrădean ne-au făcut să intrăm cu 0-0 la pauză. Am apelat la pauză la orgoliul lor, am clarificat anumite lucruri şi am spus să nu uităm că suntem echipa campioană şi că trebuie să avem altă autoritate în teren. Am avut ocazii să închidem jocul, să facem 2-0 şi să nu mai trăim aşa cum am trăit ultimele momente”, a declarat Edward Iordănescu.

Gabriel Debeljuh a fost eroul clujenilor, croatul marcând unicul gol în minutul 72, într-un meci pe care gazdele l-au jucat în inferioritate din minutul 49 după ce Ovidiu Hațegan l-a eliminat pentru două galbene pe Bouhenna.

În urma acestui rezultat,, CFR Cluj a acumulat 37 de puncte și a egalat la puncte FCSB, „roș-albaștrii” urmând să evolueze în această rundă marți la Ovidiu cu Viitorul. De partea celaltă, Sepsi a rămas cu 28 de puncte pe locul 4 în Liga 1.

 

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *