Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Drama Andreei Podărăscu. Vedeta e umilită de tatăl copilului ei: „Pentru el contează în viața asta decât banii”

 

Andreea Pădărăscu nu are parte deloc de liniște, pe plan sentimental. Deși s-a despărțit de cel alături de care a devenit mamă, vedeta este în continuare umilită de acesta. Fostul iubit nu-și îndeplinește rolul de tată, iar copilul abia și-l mai amintește. 

Vedeta suferă din cauza faptului că instanța a decis să-i acorde fostului iubit, dreptul de a-și vizita copilul iar acesta nu o face. Mai mult, Andreea Pădărăscu susține că bărbatul ar fi declarat în fața instanței că nu-și mai dorește să aibă niciun fel de legătură cu cel mic.

Andreea Podărescu, umilită de tatăl copilului său

” Avem drepturi egale amândoi ca și părinți. Eu am cerut custodie exclusivă când mi-am dat seama că el nu poate să fie un tată pentru băiețelul nostru, interesul lui față de el fiind fix 0. Din păcate, nu am reușit acest lucru. Și deși are drept de vizită, el nu s-a interesat de copil. El a spus instanței că nu vrea să audă de acest copil și că nu îl interesează nici măcar ce are de mâncare”, a declarat vedeta, pentru Antena Stars.

VEZI ȘI: NETI SANDU, DECLARAȚII DESPRE OPERAȚIILE ESTETICE: „NU POT SĂ MĂ AJUT SINGURĂ”

Andreea Podărăscu: „Băiatul meu nici măcar nu-l mai cunoaște”

Pe lângă această supărare, Andreea mai are un of, băiatul ei a ajuns să nu-și mai cunoască tatăl. Din cauza faptului că fostul iubit nu se implică deloc în creșterea celui mic și nu-și dorește să fie prezent în viața lui, copilul acesteia nu-l mai cunoaște. Ba mai mult, vedetei îi revine sarcina de a suplini lipsa figurii paterne.

„Eu nu am nevoie de nimic de la el. Băiatul meu nici măcar nu îl mai cunoaște. Pentru el contează în viața asta decât banii. El a cerut în instanță să plătească o pensie alimentară de doar 400 de lei. A recunoscut că nu s-a mai ocupat de copil pentru că a vrut să se ocupe de partea lui spirituală. Eu vreau să-i ofer acestui copil totul și să suplinesc lipsa tatălui, pentru că el a trecut prin niște traume”, a mai adăugat bruneta.

CITEȘTE ȘI: MIHAI TRĂISTARIU VREA SĂ SE VACCINEZE ANTI-COVID: „VACCINUL NU-L FAC DE PLĂCERE, CI DE NEVOIE!”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *