Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine este Musty Camara de la „Survivor România 2021”. Are 39 de ani și este fratele unui cunoscut artist din România

Musty Camara este fratele celebrului interpret Kamara. Are 39 de ani este căsătorit și are trei copii. Concurentul a intrat în cursa Survivor România 2021 și face parte din echipa Războinicilor, fiind cel mai în vârstă, alături de Cătălin Moroșanu.

Musty Camara este de profesie inginer de sunet și de foarte multe ori a fost alături, din punct de vedere profesional, de Kamara Ghedi.

Kamara, fratele său, a dezvăluit că Musty are 1,92 m și că „probabil că dacă nu făceam sport de mic și nu ridicăm greutăți în sala, aș fi crescut și eu mai mult”.

Musty Camara are o poveste de viață desprinsă din filme și nu filmele de comedie. La vârstă de 2 ani a trecut printr-o tragedie, când tatăl lui a murit.

Copilăria și adolescență i-au fost
marcate de această tragedie, însă a reușit să se pună pe picioare și să își clădească
o carieră.

Parcursul vieții lui Musty a fost destul de sinuos, deoarece a trăit în mai multe țări. Trauma l-a urmărit peste tot în mai multe țări, căci a fost nevoit să plece.

La 15 ani a plecat de acasă să studieze și să muncească, făcând naveta între Franța și Coasta de Fildeș, stând pentru câțiva ani în Tenerife, potrivit Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *