Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine este Mariano Starlin Belen Medina de la „Survivor România 2021”. Concurentul are o fetiță de 5 ani. „Vreau să-mi arăt că pot să dau totul”

Mariano Starlin Belen Medina este unul dintre concurenții de la „Survivor România 2021” și face parte din echipa Războinicilor. Acesta a mărturisit că este pregătit pentru a înfrunta condițiile grele din Republica Dominicană, mai ales că aceasta este ţara lui nativă, deşi trăieşte în prezent în România.

Are 37 de ani și a studiat psihologie industrială şi resurse umane. Este căsătorit cu o româncă şi au o fetiţă de 5 ani. După aproape 10 ani în care a trăit în România, spune că simte româneşte.

„Particip la Survivor România pentru că este cea mai mare provocare a mea în cel mai adevărat sens al cuvântului. Vreau să-mi arăt că pot să dau totul, indiferent de dificultățile care apar, și să arăt lumii din ce sunt făcut.

Cunosc Republica Dominicană, chiar dacă am trăit în Santo Domingo. Știu fructele, plantele, tot ce poate fi mâncat și ce nu.

Îmi pot ajuta coechipierii să se adapteze mai ușor, pentru că știu limba, mâncărurile tradiționale și sunt foarte îndemânatic pe final, am făcut baschet și baseball mulți ani”, a declarat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *