Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Am aflat cine este „potentul” care a finanțat escapada „Brigăzii Corupătoarele” în Dubai

Ies la iveală detalii picante legate de escapada de lux din Dubai de care au avut parte sexoasale din ”Brigada Corupătoarele”. Se pare că în spatele vacanței din Emirate se află un ”potent” afacerist din Banat, care este ”topit” după Loredana Chivu. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații savuroase!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte unice legate de ”personajul” care a stat în spatele escapadei din Dubai a sexoaselor din ”Brigada Corupătoarele”.

La începutul anului 2021, Loredana Chivu, Simona Trașcă, Ana Mocanu și alte două sexoase domnișoare s-au bucurat pe deplin de o vacanță de lux în Dubai. Potrivit unor surse bine informate, în spatele excursiei de cinci stele a sexoaselor din lumea mondenă ar sta un ”potent” afacerist din Banat.

„Lovitura” din Dubai

După cum afirmă sursele noastre, „Daniel”, pe numele lui mic, le-ar fi însoțit pe cele cinci ”bunăciuni” în Dubai. Cu toate că acesta ar fi căsătorit și ar avea chiar și un copil, nu s-ar sfii să-și arate sentimentele pentru fosta asistentă TV Loredana Chivu. (NU RATA: LOREDANA CHIVU NU ÎNTOARCE ȘI CELĂLALT OBRAZ. CUM RĂSPUNDE DUPĂ CE OANA ZĂVORANU A „SFĂTUIT-O” SĂ CULTIVE MORCOVI SUB UNGHII)

Din câte se pare, blondina ar fi reușit să-l cucerească pe afaceristul din Banat, care are strânse legături cu viața politică, și acum s-ar bucura de ”sprijinul” acestuia pe toate planurile, mai ales financiar. Politicianul din Banat se pare că nu are arici la buzunar, iar în Dubai s-ar fi dovedit ”mână largă”. Pentru plăcerile blondinei și ale prietenelor acestia, bărbatul ar fi plătit note de plată „calificate”.

Conform surselor noastre, doar la ieșirea de la ”Nusr-Et”, ”iubitul din umbră” al Loredanei Chivu s-ar fi ”ușurat” de aproximativ 5.000 de euro. E de înțeles o astfel de sumă. Pentru că „Brigada Corupătoarele” este cunoscută în lumea mondenă pentru „specializarea” în distracție la cote înalte, iar costurile pe care le implică, de regulă, o astfel de „întreprindere” nu sunt deloc de neglijat.

După toate acțiunile afaceristului căsătorit din Banat se poate înțelege că Loredana Chivu chiar a ”dat lovitura” și a ”pus mâna” pe o veritabilă ”mină de aur”.  (NU RATA: BRIGADA “CORUPĂTOARELE” A COMIS-O DE ZIUA NAȚIONALĂ)

Am aflat cine este „potentul” care a finanțat escapada „Brigăzii Corupătoarele” în Dubai

”Corupătoarele” au încărcat nota unor ”plătitori!

În vara anului trecut, ”Corupătoarelele” s-au ”cantonat” la masa unor platitori calificați din provincie și nu s-au lăsat până nu le-au „încărcat” nota cu o piramidă de șampanie scumpă, care a fost primită cu entuziasm de cele trei ”dive”. (DETALII AICI)

Au tras o sperietură soră cu moartea

Fostele asistente TV au povestit totul la Antena Stars. Într-o dimineață, alarma hotelului în care au fost cazate s-a declanșat.

„Mă trezisem bine și a început alarma în toate limbile și sunetul ăla groaznic, de incendiu. Ne-am speriat rău de tot, cel puțin eu și Ana, că Lore dormea, nu a avut nicio treabă. Nu știam pe unde să o mai luăm pentru că lifturile erau blocate.

Eram la etajul 36, am zis că gata, m-am dus, aici mor, în Dubai. Eu eram în halat, abia mă trezisem, nu băusem nici măcar cafeaua de dimineață. În zăpăceala aia și așa m-am gândit să îmi iau actele și aveam pașaportul într-o geantă și actele mașinii în altă geantă, așa că am băgat geantă în cealaltă geantă, eu în halat și în papuci și așa am fugit”, a povestit Simona Trașcă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *