Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Răsturnarea de situație! Laurette, cerută în căsătorie de fotbalistul lui Dinamo după ”episodul” din piscină!

Ies la iveală noi detalii picante legate de escapada din Poiana Brașov a sexoasei Laurette și a senegalezului legitimat la formația din Ștefan cel Mare. După ”episodul” din piscină, sexoasa mulatră a fost cerută în căsătorie de fotbalistul Magaye Gueye. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor noi imagini ce ilustrează escapada de la munte pe care au avut-o, în urmă cu ceva timp, Magaye Gueye, jucătorul echipei Dinamo, și sexoasa Laurette.

După cotroversatul ”episod” din piscină, unde senegalezul a făcut mărturisiri șocante în timp ce se destrăbăla cu Laurette și o altă domnișoară, Magaye Gueye a fost în centrul altui moment ”interesant”.

De această dată, acțiunea s-a desfășurat în restaurantul hotelului de lux din Poiana Brașov. Jucătorul lui Dinamo a luat-o de mână pe sexoasa mulatră și i-a adresat marea întrebare: ”Do you want to marry me?” (n.r. Vrei să te măriți cu mine). Fără ezitare, Laurette a răspuns cu un ”Da!” extrem de hotărât. Cum aveau și martori la surprinzătorul moment, la unison, Laurette și Gueye i-au cerut celui care filma să păstreze videoul ca dovadă a cererii fotbalistului. (CITEȘTE ȘI: LAURETTE S-A POZAT GOALĂ PENTRU FOSTUL IUBIT SECRET. „NU SUNT FOTOGRAFII VULGARE, SUNT ARTISTIC FĂCUTE”)

Laurette, cerută în căsătorie de fotbalistul lui Dinamo după ”episodul” din piscină!

”Așa joc eu fotbal!”

Dinamo este aproape de faliment, dar Magaye Gueye s-a distrat de minune, iar ProSport a descoperit cum fostul atacant al lui Everton nu pare deloc afectat de situația clubului, ba chiar depășește orice limită. Senegalezul a reușit să-și pună pe toată lumea în cap, după ce a făcut afirmații șocante în timp ce se afla într-o pișcină alături de două bunăciuni.

„Nu sunt plătit de Dinamo și mă doare în p…a de ei, ai văzut? Ai văzut, ai văzut negro… Astea două sunt curvele mele, ai văzut? Îmi bag p…a! Așa este frate, așa joc eu fotbal! Înțelegi?”, a declarat fostul atacant al lui Everton.

Laurette și Magaye Gueye, jucătorul echipei Dinamo, ipostza HOT, în piscina unui hotel din Poiana Brașov

Vezi AICI mai multe articole legate de cazul fotbalistului de la Dinano 

Laurette a făcut show în Poaian Brașov

Laurette sare în aparărarea fotbalistului!

Cunoscuta Laurette a intrat în direct la emisiunea moderată de Victor Vrînceanu și l-a apărat pe fotbalistul lui Dinamo, despre care spune că „a glumit” în materialul video în care jucătorul petrece cu femei și alcool în jacuzzi, la Poiana Brașov.

„După cum se vede, ne-am distrat! Băiatul acesta n-ar trebui să fie dat afară din țară, am auzit ce a spus Florentin Petre. E cam răutăcios, fiecare om face ce vrea în viața lui privată. Eram la distracție și făceam o glumă. Nu înseamnă că a vorbit și serios. Nu mă interesează ce vorbește lumea! Dacă îmi pune mâna pe fund, care e problema?

Magaye e un băiat foarte muncitor și își face treaba foarte bine la Dinamo. E un foarte bun fotbalist, eu știu situația lui de când a venit în țară. A stat la mine în casă trei luni de zile, n-a mâncat pe banii lui Dinamo. Ne cunoaștem demult, eu îl cunosc înainte să vină în București. Știu prin ce a trecut.

Au fost momente foarte grele, dar l-am susținut așa cum am putut mai bine. Eu am vrut să-i fac lui o surpriză. Am plecat la munte împreună cu mai mulți prieteni. Am stat afară la un hotel la Poiana Brașov, în piscină. Când oamenii mai beau un pahar cu vin, e posibil să mai scape o vorbă, o două. Dar asta nu înseamnă că el nu-și face datoria la Dinamo.

Filmulețul acela cred că are două luni de zile și eu știu foarte bine la cine l-a trimis. Persoana respectivă îl amenință acum pe Magaye cu niște lucruri și de aceea a ajuns materialul video în spațiul public. Noi nu i-am făcut rău, i-am făcut bine (n.n. râde). Eu sunt în relații bune cu Magaye, atât pot să spun”, a spus Laurette Atindehou, la ProSport Live.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *