Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lovitura primită de Claudia Pătrășcanu din partea lui Gabi Bădălău. Ce spune despre căsnicia lor. „Nu mă mai regăseam în relație cu ea. Am înșelat-o”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se află în plin divorț de custodie a copiilor. Cei doi au făcut declarații neașteptate și acuzații la care nimeni nu se aștepta. După ce artista a transmis un mesaj pe contul de socializare, Gabi Bădălău a făcut publice detalii din căsnicia cu aceasta, în direct la Antena Stars.

„Eu nu mai am pretenții la Claudia când mi-a făcut plângeri penale la DIICOT. Auzea că vorbeam în casă de cineva, se ducea și nota în caiet, când eram căsătoriți.

E mama copiilor mei, indiferent de tot ce a făcut. M-a chemat la DNA să dau cu subsemnatul. M-a chemat, m-a audiat, după o perioadă”, a spus Gabi Bădălău la Xtra Night Show.

Lovitura primită de Claudia Pătrășcanu din partea lui Gabi Bădălău. Ce spune despre căsnicia lor. „Nu mă mai regăseam în relație cu ea. Am înșelat-o”

„Mai bine o vedeam cu doi bărbați, decât să știu că mama copiilor mei mi-a făcut atâtea plângeri penale. Am avut o viață liniștită, am avut o viață normală. Părinții mei nu au deranjat-o niciodată. Toată lumea a respectat-o.

Când ne-am căsătorit ne-am mutat în casă. eu nu am dat o palmă nimănui. Nu a mai mers relația.

Nu mă mai regăseam în relație cu ea, îmi cerea video, îmi cerea share location”, a declarat Gabi Bădălău! „Am înșelat-o, pe românește”, a mai adăugat el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *