Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ioana Năstase, super sexy în mall chiar înainte să fie pălmuită de soț! Și-a scos nurii la vedere

 

Ioana și Ilie Năstase se înțelegeau de minune, înainte de scandalul care a izbucnit zilele trecute în casa lor. La fiecare ieșire în oraș, soția lui Ilie Năstase afișa imaginea unei femei puternice, dar și căreia îi place să îndrăznească din punct de vedere vestimentar. În timpul unei sesiuni de shopping, Ioana a optat pentru o bluză transparentă, care-i lăsa la vedere sânii pentru care multe femei o invidiază, dar și o pereche de pantaloni de piele extrem de mulați. 

În urmă cu câteva săptămâni, viața Ioanei și a lui Ilie Năstase părea să fie destul de liniștită și nimic nu prevestea că vom discuta despre violență fizică între ei. Datorită paparazzilor Ciao.ro, cuplul a putut fi văzut într-unul din momentele în care totul părea roz între ei. Ioana se bucura de reducerile de iarnă din magazinele de brand pe care le-a găsit în mall, iar fostul mare tenismen o aștepta savurând o cafea.

Ioana Năstase a atras toate privirile

Soția lui Ilie Năstase a optat pentru vizita la mall pentru o ținută mulată, care i-a pus silueta în evidență și a atras toate privirile bărbaților. Bluza neagră, mulată pe trup, i-a lăsat la vedere sânii voluptuoși, iar pantalonii din piele pe care i-a ales au completat perfect ținuta.

După ce s-a plictisit să tot colinde magazinele din mall, Ioana a revenit alături de soțul ei, la cafeneaua în care-și savura cafeaua. S-au mai relaxat câteva minute împreună, iar apoi s-au îndreptat către mașină.

Ilie Năstase și soția s-au certat

Ioana Năstase avea să sune la 112 în seara de 8 ianuarie, iar apoi să se încuie în dormitor. Ilie Năstase, soțul ei, devenise agresiv. După cum avea să declare la câteva minute după ce a părăsit locuința, a fost lovită de fostul tenismen. Acum, Ioana se gândește la divorț.

„Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. (CITEȘTE ȘI: DAN CAPATOS A FĂCUT ANUNȚUL! IOANA ȘI ILIE NĂSTASE S-AU ÎMPĂCAT?)

Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa. Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a dezvăluit Ioana pentru Click!

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *