Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fiica lui Vadim Tudor, la a doua ”tentativă” de măritiș! A depus din nou actele la Primărie

„Nuntă” cu repetiție în familia celui mai controversat politician român! Lidia Vadim Tudor și viitorul soț au depus din nou actele la Primărie, după ce în urmă cu o lună au renunțat să se prezinte în fața ofițerului de stare civilă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații savuroase.

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații de-a dreptul picante legate de evenimentele, care s-au derulat cu repeziciune, în familia ”Tribunului”.

După cum v-am informat, în urmă cu aproximativ o lună, sfârșitul anului 2020 venea ”la pachet” cu o nuntă surprinzătoare. Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a fondatorului PRM, își plănuia să își unească destinul cu al iubitului ei, un scriitor în vârstă de 50 de ani. Doar că planurile de acasă nu s-au potrivit cu cele din ”târg”, iar cei doi au renunțat să se prezinte în fața ofițerului de stare civilă.

La nicio lună de la prima ”tentativă”, Lidia Vadim Tudor și iubitul ei se pare că au revenit la sentimente mai bune și vor să mai acorde o șansă vieții de cuplu. Potrivit zicalei românești – încercarea moarte n-are – cei doi îndrăgosțiti au depus din nou actele la Primărie. Așa se face că, în familia regretatului politician va avea loc, dacă cei doi se prezintă de data aceasta în fața ofițerului de stare civilă, un eveniment important. (CITEȘTE ȘI: SE ÎMPLINESC 5 ANI DE LA DECESUL LUI CORNELIU VADIM TUDOR! CE S-A ÎNTÂMPLAT CU VĂDUVA ACESTUIA? „NE LUPTĂM ÎNCĂ PENTRU…”)

Fiica lui Vadim Tudor, la a doua ”tentativă” de măritiș!

”Am fost crescute cu nişte valori şi principii”

”Nu era un părinte care să ofere libertate totală. Miza foarte mult pe mama pentru educarea noastră. El nu se implică în alegerile noastre. Nu puteam să ne facem un tatuaj, am fost crescute cu nişte valori şi principii. Nu i-am prezentat niciodată pe nimeni, niciun iubit. Nu conştientizăm încă ce s-a întâmplat.

Tata era un creştin, le promova şi credea în ele cu adevărat. Nu ştiu să fi avut o ultimă dorinţă, pentru că el nu se gândea la moarte’’, a declarat, în urmă cu câțiva ani, fiica lui Vadim Tudor.

Fiica lui Vadim Tudor a depus din nou actele la Primărie

Corneliu Vadim Tudor și-ar fi prevestit moartea

Celebrul scriitor şi politician, senator şi preşedinte al Partidului România Mare a murit pe 14 septembrie 2015, la 65 de ani. El a fost înmormântat la Cimitirul Ghencea, acolo unde familia sa are două locuri de veci. Potrivit Lidiei, Corneliu Vadim Tudor şi-ar fi prevestit moartea. (NU RATA: MORMÂNTUL LUI CORNELIU VADIM TUDOR A FOST VANDALIZAT)

“Tata avea nişte vise, să zicem, mai puternice, în care i se arătau întâmplări din viitor. De exemplu, moartea Patriarhului Teoctist. L-a visat în sicriu şi el participa la înmormântarea lui. A visat-o pe mama lui fără o măsea. De fiecare dată când îi apărea mama lui în vis, ştia că se va întâmpla ceva rău. Cred că şi la moartea fratelui lui, Pavel, a visat-o. Şi-a visat şi înmormântarea.

O mulţime de oameni duceau pe braţe un politician îmbrăcat în alb. Nu ştia că era el. Noi de visul ăsta n-am ştiut. Ne-a povestit altcineva. Îl marcau visele astea. Credea în visele acestea pentru că le-a simţit pe pielea lui. (…) Eu n-am avut niciodată astfel de vise până să moară el. Visele cu el îmi arată ceva. Şi ştiu sigur, că am verificat”, a declarat Lidia Vadim Tudor la Antena Stars.

Lidia Vadim Tudor spunea că, după ce a murit tatăl ei, a început şi ea să aibă astfel de vise premonitorii, unul dintre acestea prevestind moartea Reginei Ana.

“Primul vis cu el a fost după şase luni. (…) Mama îl visează aproape în fiecare noapte. (…) Primul vis era că eram la o biserică, iar era pe patul de spital, exact aşa cum l-am lăsat. S-a ridicat pe marginea patului şi m-a întrebat cum mai merg lucrurile, cum mă descurc cu procesele. Mă gândeam, «Ce bine că mă întreabă lucrurile astea reale». (…) Am avut un vis înainte să moară regina Ana.

Eram în curtea Mănăstirii de la Curtea de Argeş, era multă lume, multă presă. Dintre ei, a apărut şi tata. Am ajuns la el şi l-am ţinut de mână. Apoi, am intrat într-un fel de castel şi am stat de vorbă. Mă întrebam ce căutam noi la Curtea de Argeş, după care a murit Regina Ana, după o lună. (…) După, eram la mormântul lui, împodobit. Şi pe mormânt erau panglici tricolore care formau numărul 18. N-am aflat nici până în ziua de astăzi ce au însemnat. Este singurul vis care nu s-a întâmplat încă”, a mai spus Lidia Vadim Tudor.

 Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *