Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dosar penal și amenzi record în Cluj-Napoca! Un tânăr de 18 ani a organizat o petrecere cu 27 de persoane

Polițiștii din Cluj-Napoca au sancționat dur mai multe persoane ce au participat la o petrecere privată. Un tânăr de 18 ani a organizat o petrecere, vineri, într-un apartament din cartierul clujean Gheorgheni.

Petrecerea la care au fost prezente 27 de persoane a fost întreruptă de autorități, iar participanții au fost amendați, valoarea totală a amenzilor fiind de aproximativ 20.000 de lei. (CITEȘTE ȘI: NUNTĂ CU 140 DE PERSOANE, SPARTĂ DE AUTORITĂȚI! CU CE SANCȚIUNI S-AU ALES PETRECĂREȚII)

Potrivit IPJ Cluj, vineri, în jurul orei 22.20, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la tulburarea ordinii și liniștii publice, dintr-un imobil situat în cartierul Gheorgheni. Autoritățile au intervenit la adresa indicată și au constatat prezența a 27 de persoane, printre care și un tânăr de 18 ani, din municipiul Cluj-Napoca, organizator al evenimentului privat.

Participanții au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare totală de 19.500 de lei. De asemenea, în cauză se fac cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, au precizat polițiștii.

(VEZI ȘI: ROMÂNII NU SE LASĂ ȘI PETREC ÎN CONTINUARE. OAMENII LEGII AU DAT AMENZI ÎN VALOARE DE 10.000 DE LEI)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *