Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cumnata lui Brigitte a fugit de acasă?! ”De câteva zile, nimeni nu știe nimic de ea. Și-a luat hainele și…”

Este alertă de gradul 0 în familia Pastramă! Cumnata lui Florin și a lui Brigitte, Simona Necula, ar fi fugit din casa în care locuia cu iubitul ei. De câteva zile, nimeni nu mai știe absolut nimic de blondină, iar Relu, fratele lui Florin, a ajuns în culmea disperării. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile poveștii halucinante a cărei protagonistă este Simona Necula.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor detalii inedite din familia Pastramă. Simona Necula l-ar fi părăsit pe Relu Pastramă. În urmă cu câteva zile, blondina și-ar fi făcut bagajele și ar fi plecat din casa în care locuia împreună cu iubitul ei.

Fratele lui Florin Pastramă a ajuns în culmea disperării. Relu ar fi căutat-o pe Simona Necula prin tot Bucureștiul, dar blondina este în continuare de negăsit. Potrivit surselor din anturajul celor doi, cumnata lui Brigitte și a lui Florin Pastramă s-ar fi ”refugiat” în casa unui alt bărbat.

”De câteva zile, nimeni nu știe nimic de ea. Și-a luat hainele din dressing și nu răspunde la telefon. Relu a căutat-o peste tot, dar e de negăsit. Este agitație mare în familie”, spun surse din anturajul celor doi.

Vă vom ține la curent cu deznodământul noii povești amoroase, pe care Simona Necula ar vrea cu orice preț să o țină departe de ochii curioșilor. -Despre acest subiect o să revenim cu detalii picante în edițiile viitoare.

Simona Necula l-ar fi părăsit pe Relu Pastramă pentru alt bărbat

Brigitte, acuzații dure la adresa fostei sale cumnate

Brigitte o acuză pe Simona Necula că a trădat-o și a umilit-o, deși a ajutat-o în cele mai grele momente din viața sa. Bruneta crede, cu tărie, că Raluca Podea s-a aliat cu (încă) cumnata ei ca să-i pună bețe-n roate în căsnicie. (CITEȘTE ȘI: BRIGITTE PASTRAMĂ, DATĂ ÎN JUDECATĂ DE RALUCA PODEA)

“Dragii mei, am stat mult până am decis să vă împărtășesc coșmarul trăit de mine în familia «Pastramă»! Umilință, înșelăciune, înjunghiată pe la spate, însăși de «cumnățica» mea, Simona Necula, care, împreună cu Raluca Podea, a uneltit planuri diabolice să îmi distrugă căsnicia. Au trimis înregistrări intime presei, în diferite momente ale vieții mele, în care, de exemplu, sărbătoream un de an de căsnicie.

Șocant este că, în tot acest timp, eu am fost cea care i-am scos de la amanet mașina lăsată pentru a-și implanta sprâncene și umfla fundul, 7.000, precum și în nenumărate rânduri i-am împrumutat sume de mii de euro pentru a-și plăti casa unde stă și unde ce credeți? Locuia din când în când și Raluca Podea, cu fiul…”, a mărturisit Brigitte pe Instagram.

Simona Necula, replică acidă: ”Nu are rușine față de proprii ei copii”

Potrivit datelor obținute în exclusivitate de D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO), Simona Necula ar fi dat-o în judecată pe cumnata sa celebră pentru calomnie. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul București pe 10 noiembrie 2020.

”Nu sunt o persoană publică, nu îmi doresc să devin, nu vreau să îmi ascociez numele nici măcar circumstanțial cu o persoană, în speță doamna Brigitte Pastramă, care a săvârșit acte de tâlhărie și sechestrare dovedite de organele abilitate, fiind și condamnată și încarcerată. Nu am avut niciun fel de relație cu această individă, din motive pur morale, deoarece lăsând trecutul infracțional al acesteia, nu aveam cum să primesc în sânul familiei mele, o femeie care a întreținut relații sexuale cu un alt bărbat altul decât iubitul ei, pe un post de televiziune, unde copiii acesteia și-au văzut mama în situații umilitoare și la momentul respectiv unul dintre copii fiind minor, acesta fiind motiv de batjocură la școala.

Nu aveam cum să pot privi în ochi o femeie, care se consideră un om cu frica lui Dumnezeu, dar care nu are rușine față de proprii ei copii. Nu îmi place mahalaua, să apar la tv sau pe rețelele de socializare, spălându-mi rufele. Există legi și cred în justiție și nu în cea divină cum unora le place să spună, că orice atac la adresa mea, cu acuzații care mi-ar prejudicia relația de cuplu, starea emoțională, se va face dreptate. Cu respect, Simona Necula!”, a scris, atunci, iubita lui Relu Pastramă pe Facebook.

Simona Necula și Brigitte Pastramă sunt la cuțite

„Războiul” dintre Raluca Podea și soții Pastramă nu pare să ajungă la final

În altă ordine de idei, Raluca Podea nu poate să treacă peste faptul că fostul ei logodnic a părăsit-o pentru Brigitte. Foste rivale în dragoste, Brigitte Pastramă și Raluca Podea s-au acuzat reciproc de aproximativ un an și jumătate și și-au aruncat vorbe grele, cu fiecare ocazie.

Recent, în vizorul Ralucăi Podea a intrat și Florin Pastramă, pe care l-a acuzat de infidelitate. Blondina susține că acesta ar fi sunat-o de nenumărate ori, pe ascuns. Soțul lui Brigitte spune că afirmațiile făcute de fosta lui logodnică nu sunt adevărate și că, de fapt, ea ar fi apelat la fosta iubită a fratelui său ca să se împace cu el.

”Niciodată nu am căutat-o! Să îmi arate mie un printscreen când eu am sunat-o! Este o… De câte ori ne despărțeam sau mai aveam probleme cu Brigitte venea la Simona, iubita fratelui meu, și punea țara la cale și mă aștepta pe mine! Eu în doi ani de zile de când nu mai sunt cu ea, nu am vrut să ies, nu am mers la televizor să dau vreo replică.

Vreau să spun că acum m-am săturat. Tot timpul apare pe spatele meu și al lui Brigitte. Eu nu am fost niciodată logodit cu ea. Nu i-am dat niciodată un inel. Să-mi arate mie inelul ăla pe care îl are de la mine. A fost prietena mea. Am fost de nenumărate ori despărțit de ea. Nu am mai vrut eu să fiu cu ea și atunci ea venea la fosta iubită a fratelui meu să ne împace”, a spus Florin Pastramă la Antena Stars.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *