Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Care este, de fapt, relația Alexandrei Bodi cu fiica ei. A arătat totul, după ce a fost acuzată că nu-i dă de mâncare

Alexandra Bodi a fost pusă de multe ori la zid din cauza faptului că nu o tratează așa cum trebuie pe fiica ei, cea care apare în numeroase clipuri video, pe contul ei de TikTok. Recent, cea mai virală persoană din România le-a demonstrat tuturor care este, de fapt, relația dintre ea și fiica ei.

Pe contul ei de TikTok, recent, Alexandra Bodi a postat un clip video extrem de emoționant. Aceasta și-a filmat fetița în timp ce dormea și pe fundal se auzea o manea cu și despre familie.

În videoclipul respectiv, Alexandra Bodi pare extrem de atașată de fiica ei, în ciuda tuturor criticilor pe care le-a auzit, de-a lungul timpului, mai ales cele legate de faptul că nu este o mamă responsabilă.

@alexandra89bodi♬ sunet original – Carmen

Ce are Alexandra Bodi în frigider

Îi place să facă TikTok-uri pe bandă rulantă, iar dacă la început le arăta urmăritorilor săi mediul sărac în care trăiește, ulterior Alexandra Bodi a început să posteze pe rețeaua de socializare numeroase clipuri video cu ea, în timp ce gătește.

O adevărată surpriză a fost pentru fanii săi momentul în care aceasta a făcut un TikTok alături de soțul ei Ionuț, în timp ce ei doi mâncau, iar fetița lor stătea în pat, pentru că nu o chemaseră la masă. După un val de critici la adresa ei, Alexandra Bodi s-a săturat și a postat un clip video în care le arată urmăritorilor săi ce anume are în frigider.

Ei bine, după ce a deschis ușa frigiderului, urmăritorii ei de pe TikTok au putut observa faptul că aceasta are în el ouă, pește, mămăligă, carne, smântână, câteva sosuri și nu este chiar gol, așa cum au acuzat-o că îl ține.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *