Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Burlacul 2021. Andi Constantin, fostă ispită la „Insula Iubirii”, este protagonistul noului sezon. 25 de tinere vor lupta să îl cucerească

Andi Constantin, fosta ispită de la „Insula Iubirii” și concurent la Survivor România, este noul Burlac, în cel de-al șaselea sezon, difuzat la Antena 1. Show-ul a avut o pauză de cinci ani, iar până acum, nu se cunosc date despre începutul noului sezon. Filmările au avut loc în România, dar și în Turcia.

Antena 1 l-a anunțat pe Andi Constantin, drept noul „burlac”. El va fi protagonistul noului sezon al show-ului Burlacul, cu Răzvan Fodor prezentator, potrivit paginademedia.ro.

Andi Constantin este multiplu campion la fitness și antreprenor.  În cel de-al șaselea sezon al emisiunii vor concura 25 de tinere.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas!

Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, spune burlacul. 

Despre emisiunea Burlacul

Ultimul sezon din „Burlacul” a fost difuzat în anul 2015, cu
fotomodelul Andrei Andrei protagonist. Primul sezon a debutat, la Antena 1, în
2010. Cătălin Botezatu a fost „burlacul” primului sezon. 

Emisiunea a fost prezentată de Cătălin Botezatu, Bogdan
Vlădău și Andreea Mantea. 

Formatul de la vremea respectivă: 20 de tinere,
diferite ca înfățișare și fel de a fi, vor încerca să-l cucerească pe „burlac”.

Antena 1 a avut pe post și varianta „Burlăcița”, care s-a
văzut trei sezoane. Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu și Andreea Mantea a fost
„burlăcițele”, cu Radu Vâlcan și Bogdan Vlădău în rol de prezentatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *