Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Tavi Colen, lovitură dură pentru Alin Oprea: „Nu poți să reîncălzești ciorba de altădată”

 

Relația dintre Tavi Colen și Alin Oprea s-a răcit în urmă cu câțiva ani și nu pare că se va remedia prea curând. Mai ales că, Tavi nu vrea să mai audă de fostul lui coleg. Simte că a fost trădat și nu-l poate ierta. 

Alin Oprea a menționat de multe ori că vrea să reînnoade legătura cu  Tavi Colen, însă acesta nu-i împărtășește dorința. Tavi nici nu vrea să audă de Alin, simte că fostul lui coleg i-a trădat încrederea și nu-l mai vrea în viața lui și nici nu se pune problema ca ei să mai colaboreze vreodată.

„Nu se pune problema să reiau colaborarea cu fostul meu coleg Alin Oprea. După 15 ani, nu poți să reîncălzești ciorba de altădată. N-am mai vorbit cu el de mult timp. Eu am cariera mea muzicală. I-am spus că nu vreau să mai bea, nu vreau ca nevastă-sa, Larisa, să mai vină la concerte, în culise, și i-am mai cerut numele de Talisman înapoi, pe care el l-a înregistrat la OSIM pe ascuns. Mă deranjează că el a păstrat numele Talisman, pentru că a fost dat de mine. El nu a înţeles că pentru mine a fost ca un frate, dar unui frate nu îi faci aşa ceva, nu-i bagi cuţitul pe la spate”, a declarat Tavi Colen în exclusivitate pentru redacția playtech-impact.ro.

VEZI ȘI: DECIZIA PE CARE SMILEY A LUAT-O LA ÎNCEPUT DE AN: ”V-AM ZIS, NU?!”

Ce legătură are vrăjitoarea Varuna cu divorțul lui Alin Oprea

Alin și Larisa Oprea au decis să pună capăt mariajului. După 22 de ani căsătorie, cei doi se află în plin proces de divorț. Despărțirea a fost marcată de acuzații de infidelitate din ambele părți, iar mai nou, apar mărturii uluitoare despre „farmece” destinate artistului.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor detalii nemaiauzite legate de relația dintre Alin și Larisa Oprea. Potrivit unei persoane din anturajul familiei Larisei, soția cu care Alin Oprea se află în plin proces de divorț ar fi apelat la o vrăjitoare din satul natal al tatălui ei, pentru a-l „fermeca” pe cântăreț.

NU RATA: CLAUDIA PĂTRĂȘCANU ȘTIE CĂ BIANCA DRĂGUȘANU ȘI GABI BĂDĂLĂU SE CĂSĂTORESC: “SĂ SE TERMINE ACEST DIVORȚ”. CE I-A SPUS FOSTUL PARTENER DESPRE AFACERISTĂ

„La preoți și la biserică aveau interzis să meargă dacă voiau ca farmecele să aibă efect”

”Aproape nimeni nu știe, dar Alin Oprea a fost luat în 1998 de către Larisa cu farmece și vrăji, numai și numai pentru fală și interes. Câte fete nu-l voiau pe cel mai cunoscut cântăreț din vremea aceea? Eu eram ajutor în casă la o femeie vrăjitoare – Varuna din comuna Sihlea, lângă Buzău, de unde se trăgea tatăl Larisei.  Femeia a murit anul trecut, de-aia a putut Alin să scape din «colivie» acum.

Doamna Caty, soacra lui Alin, venea foarte des la Varuna. Mai mult ea se ocupa de boscoane. Bătrâna făcea fel de fel de ritualuri la care eu nu puteam rămâne în casă și le dădea lucruri pe care să i le pună lui Alin în mâncare, băutură sau pe haine. 

Am auzit la televizor că soția i-a comandat lui Alin medicamente ca să se lase de băutură și că-i punea ceva în mâncare. Alea nu erau medicamente pentru băutură, era aspirină pe care o punea într-un lichid primit de la Varuna tocmai pentru ca Alin să bea, să poată fi mai ușor dirijat, să nu mai vadă alte femei în afară de la Larisa.

Nu stiu câtă lume crede în așa ceva, dar eu am văzut cu ochii mei că aceste lucruri funcționau. Acum la divorț au venit din nou, dar bătrâna murise. Nu știu dacă si-au găsit pe altcineva. La preoți și la biserică aveau interzis să meargă dacă voiau ca farmecele să aibă efect”ne-a mărturisit Emilia F., prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro.

CITEȘTE ȘI: ANDREEA TONCIU ÎN DEPRESIE DIN CAUZA SOȚULUI. CE NU A LĂSAT-O SĂ FACĂ

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *