Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Soțul Oanei Roman, scandal la party-ul unei foste prezentatoare de la PRO TV! ”A întrecut măsura și…l-a caftit”

Ies la iveală amănunte picante legate de despărțirea dintre Oana Roman și Marius Elisei. Soțul vedetei ar fi provocat un mega-scandal la party-ul organizat de o fostă prezentatoare de la PRO TV. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații incendiare!

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul uluitoare despre unul dintre evenimentele care ar fi produs ruptura în cuplul Oana Roman – Marius Elisei.

Potrivit unor surse din anturajul celor doi, în urmă cu câteva luni, soțul Oanei Roman ar fi fost în centrul unui eveniment extrem de neplăcut. Totul s-ar fi întâmplat într-o renumită locație din Snagov, acolo unde fosta prezentatoare de la PRO TV, Vica Blochina, a organizat un mega-party. După cum ne-au mărturisit sursele noastre, la scurt timp după miezul nopții, atunci când fiica lui Petre Roman s-a retras în cameră, Marius Elisei, care ar fi etalat un chef nebun de petrecere, pur și simplu s-a dezlântuit printre invitații de seamă ai Vicăi Blochina.(CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN A FOST ÎNLOCUITĂ DE MARIUS ELISEI CU O BLONDĂ CU OCHI ALBAȘTRI)

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit înainte de Sărbători

Soțul Oanei Roman n-ar fi ezitat să recurgă la unele gesturi mai puțin potrivite pentru un om însurat. Comportamentul nepotrivit al acestuia ar provocat disconfortul mai multor invitați. Printre ”victimele” lui Marius Elisei s-ar fi numărat și Cristina Cioran, pe care acestuia i-ar fi picat pata – cum s-ar spune în popor. Soțul ”fugar” al Oanei Roman ar fi dat dovadă de un tupeu fantastic, după cum afirmă sursele noastre, și ar fi pipăit-o pe aceasta de față cu ceilalți invitațiAceste ieșiri ar fi fost trecute cu vederea, dacă nu spre dimineață, Marius Elisei nu ar fi provocat un mega-scandal în urma căruia a ieșit șifonat.(NU RATA: OANA ROMAN, PĂRĂSITĂ DE MARIUS ELISEI PENTRU O ALTĂ FEMEIE! DUPĂ CINE I-AU FUGIT OCHII)

”S-a luat de iubita unui afacerist. Inițial bărbatul, care este extrem de liniștit, fiind un cunoscut constructor din București, a încercat să-l liniștească pe Marius. Soțul Oanei a fost extrem de agitat și l-a provocat pe acesta. A întrecut măsura și afaceristul l-a caftit. I-a jignit iubita,  cred că orice bărbat ar fi reacționat la fel. Nimeni nu și-a dorit ca la petrecerea Vicăi să iasă scandal, dar Marius Elisei a provocat totul. S-a comportat extrem de ciudat cu toată lumea. A doua zi s-a certat cu Oana pentru că aceasta i-a reproșat că o face de rușine în oraș. N-ar fi primul incident de genul acesta pe care îl provocă ”, ne-a dezvăluit un martor al incidentelor.

Marius Elisei a provocat un scandal la party-ul unei foste prezentatoare de la PRO TV

S-au despărțit înainte de sărbători

Oana Roman și Marius Elisei au încheiat o relație de șase ani de zile. Deși nu a fost decizia ei, Oana a trebuit să se conformeze dorințelor fostului partener și să accepte faptul că relația nu mai poate continua. Despărțirea părea să fie una cu scântei, vedeta le-a mărturisit fanilor că nu păstrează legătura cu Marius Elisei, care refuza să vorbească cu ea

“Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale”, a spus Oana Roman într-una dintre filmările publicate pe Instagram Stories.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *