Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Participă la o emisiune Tv, dar ea nu are televizor acasă. Cum explică Oana Roman acest lucru

Oana Roman este adepta aparițiilor Tv, însă nu-și dorește ca televizorul să „intre” prea mult în viața ei și a fetiței sale. Fiica lui Petre Roman a mărturisit de ce nu obișnuiește stea în fața micului ecran.

Oana Roman și-a prezentat casa de 1000 de mp la Tv, în care s-a mutat în anul 2019. În vila din Pipera, fiica lui Petre Roman locuiește împreună cu fiica și mama ei.

Interiorul are 300 de mp și constă în: 4 dormitoare, 2 livinguri, un garaj și o terasă. Ceea ce a surprins a fost faptul că doar într-un living există TV, mai exact în cel folosit mai des, pe motiv că în camera aceea vrea să aibă cum să comunice cu fiica ei, să citească în liniște sau să vizioneze un film pe tabletă, evitând să stea mai mult în fața micului ecran. Toate acestea deși Oana a anunțat cu entuziasm comunitatea sa de pe Instagram că va apărea în curând la Tv, în show-ul „Mămici cu pitici”.

”A venit ca un balsam pe suflet, ca un pansament. Vom fi colegi, da! Am voie să spun. Mi-am pregătit urmăritorii și comunitatea pentru că exista o mare așteptare în a fi din nou pe televizor. Nu voi fi în postura de moderator, ci în una care mie îmi place foarte mult, sincer, pentru că mie îmi place să mă mișc, să fac lucruri. Vă anunț oficial că din data de 14 ianuarie, de la ora 21:00, ne vom vedea în sezonul 2 al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”Voi fi una dintre cele două noi mame cu copil, care va intra în acest proiect și care își începe cel de-al doilea sezon pe data de 14 ianuarie, împreună cu Isabela. Am început deja filmările. Isa este într-un extaz total. I s-a părut cea mai tare chestie din lume”, a spus Oana Roman.

VEZI ȘI: Isabela Elisei, afectată de despărțirea părinților. Oana Roman, despre decizia fiicei sale: “Camera ei este folosită doar pentru lucru”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *