Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

”Fosta” lui Smiley, party la munte după despărțirea de iubit

Grea perioadă a traversat Sânziana Negru după ce s-a despărțit de iubitul ei, în septembrie, anul trecut. Timpul vindecă rănile? E adevărat! Cel puțin în privința ei. La aproape patru luni de când a rămas singurică, fosta iubită a lui Smiley s-a reinventat, ca prin farmec. Și-a luat gașca și a plecat la munte, în Covasna, pentru un weekend de vis. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile bucuriei.

Sânziana Negru a făcut pasul cu dreptul în noul an, după ce în finalul precedentului doar a ”jelit”. S-a despărțit de Bogdan Mustățea, după o iubire de doi ani și după mărețe planuri, între care era inclus și un traseu pe la Starea Civilă. S-a dus și acea iubire, la fel cum praful se alesese și cu mulți ani în urmă, atunci când vestitul Smiley îi furase inima. Dar tânăra influenceriță nu a dezarmat niciodată. Sore i-a fost cap de listă atunci când a format ”trupa” pentru câteva zile de party în stațiunea Comandău, din Covasna. Iar năzdrăvenele fete au dat totul acolo, precum marii sportivi atunci când văd medalia de aur în fața ochilor.

Paparazzii CANCAN.RO au surprins imagini chiar din centrul acțiunii. Sânziana s-a bucurat nespus de zăpada din stațiunea unde vinul viert și shot-urile au fost la ordinea zilei, pentru dezmorțire, nicidecum pentru vreun maraton bahic. Iar la un momenta dat, după ce a imortalizat la greu peisajul, cu mobilul, un cățeluș simpatic foc i-a ieșit în cale. Iubitoare de animale, vedeta s-a aplecat peste patruped și a început să-l mângâie. Atât i-a trebuit, pentru că jucăușul animal nu a mai slăbit-o și numai după ea s-a purtat. Spre bucuria Sânzianei, care i-a mai aplicat o porție de ”drăgălășenie”. (NU RATA: MESAJUL SÂNZIANEI NEGRU, DUPĂ CE CREATORUL DE MODĂ KENZO A FOST RĂSPUS DE VIRUSUL SARS-COV-2: „AM ATÂT DE CLARĂ ÎN CAP IMAGINEA LUI”)

Un cățelus simpanit s-a lipit de Sânziana Negru și numai după ea s-a ținut

Sânziana Negru, anunțul trist al despărțirii după doi ani de iubire cu Bogdan

Sânziana Negru și Bogdan s-au despărțit după o relație de doi ani și jumătate. Vloggerița dezvăluia momentul delicat pe contul de socializare. „Cei care sunteți aici de mai mult timp știți că eu nu sunt adepta vorbitului foarte mult despre relație, familie, pentru că mi se pare că trebuie să rămână private. E mai bine ca mai puțină lume să știe ce se întâmplă acasă. Dar pentru că atât eu cât și Bogdan ne desfășurăm munca pe aceste canale de social media și munca noastră s-a îmbinat cu relația, am simțit să împărtășesc anumite lucruri cu voi”, a fost primul mesaj al Sânzianei, pe Instagram. (CITEȘTE ȘI: SÂNZIANA NEGRU, AMENDATĂ DUPĂ CE A FOST PRINSĂ ÎN FLAGRANT DELICT: “AU APĂRUT VREO PATRU POLIȚIȘTI”. CE LEGE A ÎNCĂLCAT VLOGGERIȚA)

Nu era, atunci totul, așa că avea să dea lămuriri. „Probabil ați observat că Bogdan lipsește de pe Instagramul de ceva timp. Motivul este acela la care s-a gândit mai multă lume și anume că ne-am despărțit. Am decis acum câteva săptămâni că e decizia corectă pentru noi. Nu am să intru în detalii, dar am vrut să scap de presiunea asta de a ști doar eu pentru că a fost o relație cu foarte multe experiențe pe care le-am împărtășit aici cu voi. Nu am să spun că e ușor sau să fiu acum femeia puternică și independentă care zice că viața merge înainte, deși asta se întâmplă, pentru că dacă investești măcar și un minim de sentimente în doi ani și jumătate, tot te simți vulnerabil și dezechilibrat. E perfect normal să simți că deraiezi puțini de la direcția pe care o aveai, dar încerc să mă concentrez pe lucrurile frumoase din viața mea care nu sunt puține. Cred că a fost cea mai frumoasă relație a mea de până acum prin prisma experiențelor pe care le-am avut”, încheia vestea tristă cunoscuta bloggeriță.

Iar la o lună distanță de la despărțire, Sânziana Negru nu-și revenise. A împărtășit sentimental tot cu fanii ei, și sunt mulți care o urmăresc. „Am făcut o schimbare radicală pentru mine, pentru noi. În momentul în care tu shareuiești niște lucruri, oamenii se apropie foarte mult de tine și astfel îți înființezi o comunitate, care e acolo pentru tine și la bine și la greu. În momentul în care eu am zis că m-am despărțit, au fost cele mai multe mesaje pe care le-am primit vreodată pe Instagram, într-o zi. În privința relației, eu am dozat cel mai mult, adică nu a fost o relație publică din toate punctele de vedere. Am avut un astfel de blocaj, care m-a scos din ritmul meu, o perioadă de două luni. Eram foarte focusată pe ce făcea și știam destul de clar, te dezechilibrează, orice dezechilibru emoțional te afectează pe orice plan din viața ta”, dezvăluia Sânziana Negru.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *