Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fiica sexy-impresarei Anamaria Prodan a răvășit Capitala cu un Maybach de 200.000 de euro

Așchia nu sare departe de trunchi sau cel puțin asta a demonstrat Rebecca Prodan Reghecamp. Fiica sexy-impresarei Anamaria Prodan a răvășit Capitala cu un Maybach de 200.000 de euro. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase.

Pe lângă faptul că are o carieră de succes, sexy impresara are și copii ce o fac să strălucească de fericire. Pe ”modelul” așchia nu sare departe de trunchi, Rebecca Prodan Reghecamp, fiica cea mare a vedetei, pare să fie copia fidelă a mamei sale.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Rebecca Prodan Reghecamp, fiica cea mare a vedetei, în zona Primăverii din Capitală. Tânăra de 21 de ani a furat toate privirile imediat ce și-a făcut apariția în renumita zonă. Și asta pentru că, fiica sexy-impresarei se afla la volanul unei veritabile limuzine, Maybach-ul familiei, mașină ce este evaluate la aproximativ 200.000 de euro.

Rebecca Prodan Reghecamp a făcut senzație prin București cu Maybach-ul de 200.000 de euro.

Imediat ce a parcat bolidul de lux, Rebecca Prodan Reghecamp și-a așezat corespunzător masca de protecție și a mers să se întâlnească cu o prietenă. Împreună cu aceasta s-a îndreptat agale către unul dintre renumitele restaurante din zonă, ”Fior Di Latte”, acolo unde cele două s-au relaxat și s-au delectat cu cele mai sofisticate preparate culinare.(CITEȘTE ȘI: ANAMARIA PRODAN ȘI-A TRECUT ÎN REVISTĂ DIAMANTELE, CEASURILE ȘI MAȘINILE. UN SINGUR INEL COSTĂ 78.500 DE EURO. “LA MINE E SĂ SE VADĂ, PE BOGĂȚIE”)

Rebecca, fiica celebrei impresare Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, apariție năucitoare într-un Ferrari 488 GTB

În urmă cu ceva timp, și celebra impresară Anamaria Prodan a bifat o apariție de zile mari. Vedeta a răvășit Bucureștiul cu o ținută de zeci de mii de euro și un bolid de lux în valoare de aproximativ 250.000 de euro.(VEZI ȘI: ANAMARIA PRODAN, DEZVĂLUIRI DESPRE MOTIVUL PENTRU CARE SARAH A AJUNS LA SPITAL: „A SĂRIT ȘI ȘI-A RUPT ȘI CELĂLALT GENUNCHI”)

Vestită pentru ținutele elegante și foarte scumpe, vedeta a reușit și de această dată să uimească pe toată lumea, inclusiv pe prietenul milionar. Cu un fizic de invidiat, îmbrăcată într-o ținută all-black, cu pantofi stiletto, părul prins într-un coc elegant și un machiaj discret, sexy-impresara a atras privirile tuturor. Fără doar și poate, Anamaria Prodan este una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc, însă și alte detalii i-au lăsat pe trecători cu gura căscată.

Vedeta și-a asortat ținuta cu o geantă Hermes, făcută manual din piele de crocodil, în valoare de 65.000 de euro. Iar, la întâlnirea de afaceri, Anamaria Prodan a venit cu bolidul ei de lux, un Ferrari 488 GTB, negru, evaluat de cunoscători la 250.000 de euro. Un tânăr pasionat de mașini, care trecea prin fața restaurantului, a scos la un moment dat telefonul ca să pozeze ”furia neagră”.(DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *