Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum a reacționat Lidia Buble, după ce Răzvan Simion și-a oficializat relația cu bruneta sexy

Răzvan Simion a trecut de mult peste despărțirea de Lidia Buble. De câteva luni, prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de o brunetă sexy și suplă.

Răzvan Simion pare că are o relație serioasă cu bruneta misterioasă care a apărut în viața lui, dat fiind faptul că de mai multe ori prezentatorul de la Antena 1 a fost surprins pe străzile din București în compania iubitei.

Reacția Lidiei Buble

Potrivit mesajului postat vara trecută de Răzvan Simion, Lidia buble a fost cea care a pus punct relației cu prezentatorul, din cauza faptului că nu se mai simțea fericită lângă el.

Acum, însă, cântăreața pare să-și exprime, subtil, frustrările și regretele în ceea ce îl privește pe fostul său partener, cu care a avut o relație de cinci ani.

Alături de o fotografie sexy, Lidia a scris câteva versuri impresionante: ”Sunt mai dulce ca păcatul/ Emoția mea reală și atât de voluntară/ Nici icoanele făcătoare de minuni/ Nu te mai vindecă de mine/ Poți să bei din toate izvoarele tămăduirii/ Numele tău va rămâne domnișoară erezie/ Și vei mirosi definitiv a poezie”,este mesajul postat de cântăreață, pe contul de Instagram.

VEZI ȘI: Cine s-ar fi așteptat! Ce milionar celebru a ținut-o pe Lidia Buble în brațe de Revelion. FOTO

Mesajul postat de Răzvan Simion la anunțul despărțirii de Lidia

„Astăzi

Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea.

Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine.

Dar separat. Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept.

Copilul râde:

„Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”

Tânărul cântă:

„Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!”

Bătrânul tace:

„Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.

Viața frumoasă, Suflețel!”, scria Răzvan Simion pe contul lui de Instagram, în urmă cu ceva vreme.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *