Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Vasluian, rupt în bătaie de un puști de 16 ani. Motivul este ireal: „Nu știu dacă voi mai putea merge normal vreodată”

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Vaslui a ajuns la spital cu răni grave după ce, în timp ce se afla pe stradă, a fost bătut cu bestialistate de un adolescent de 16 ani. Victima îi rugase să nu mai arunce cu petarde.

Incidentul s-a petrecut luni dimineață, pe strada Libertății din Vaslui, lângă Școala Gimnazială nr. 1. Bărbatul își curăța mașina de zăpadă când s-a trezit cu o petardă bubuind chiar la picioarele lui.

“M-am dus către cel care a aruncat-o, să-i spun să nu mai dea cu petarde că am un copil mic în casă, care doarme. Toată iarna am fost terorizați de aceste bubuituri. În loc să se liniștească, el a sărit la bătaie. M-a lovit până n-am mai putut sta în picioare. Am ajuns la spital cu fractură de femur la piciorul drept. M-a nenorocit. Am niște dureri groaznice și nu știu dacă voi mai putea merge normal vreodată.

Am două zile de când sunt operat la osul femural de la piciorul drept. M-au tăiat 25 de centimetri apoi mi-au băgat o tijă de titan. Am dureri groaznice, iar la ora asta nu vă pot spune cu siguranță că voi mai merge normal vreodată”, a declarat victima, citată de vremeanoua.

Reacția incredibilă a agresorului

Se pare că totul a început de la un gest simplu care s-a dovedit imprudent. “Era 10 dimineața, iar eu dădeam zăpada jos de pe mașină, când m-am trezit cu o petardă bubuind la picioarele mele. Am tresărit. M-am dus către cel care a aruncat-o și l-am rugat să înceteze că am copil mic în casă, de un an, care doarme, și care toată iarna a fost terorizat de aceste petarde.

După ce i-am spus să înceteze, m-am întors înapoi spre mașină, iar în acel moment m-am trezit cu o lovitură groaznică în zona capului. M-am dezechilibrat, am căzut, apoi băiatul ăla a continuat să mă lovească cu pumnii și picioarele. Mi-a dislocat umărul, iar piciorul drept era varză, nu-l mai puteam mișca. După ce s-a oprit din a mă lovi, a început să râdă, apoi mi-a spus că nu am ce să-i fac că e minor, are doar 16 ani. De când sunt în spital am dat declarații polițiștilor, sper să fie tras la răspundere”, a mai spus victima.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore

Potrivit reprezentanților IPJ Vaslui, victima va avea nevoie de 95-100 de zile de îngrijiri medicale, agresorul fiind reținut și cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală. “Polițiștii vasluieni au probat activitatea infracțională a unui tânăr, în vârstă de 16 ani, din municipiul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de vătămare corporală.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, în data de 11 ianuarie a.c., ora 12.00, în zona străzii Libertății din municipiul Vaslui, pe fondul unui conflict spontan, tânărul bănuit de comiterea infracțiunii ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din Vaslui, lovind-o cu pumnii și picioarele”, a precizat poliția.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *