Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Tensiuni între artista Amna și Zanni, la „Survivor România 2021”. „E zero barat. Nu știe nimic, nu înțelege nimic”

Oboseala și stresul și-au spus cuvântul, iar între concurenți au apărut tensiunile. Amna s-a simțit rău din punct de vedere fizic și nu a fost suficient de pregătită pentru probe. Zanni a răbufnit și a criticat-o dur pe vedetă.

„Dacă nu poți și nu poți, nu te forța. Nu nimic”, i-a spus Elena Marin care a înțeles situația.

„O să pot”, i-a răspuns Amna, totuși încrezătoare în forțele
ei.

„Femeile sunt puternice și am văzut acum. Nu am crezut. A tras Simona de lemnele alea, Elena, Nemeș, Majda, care are piciorul rupt.

Bă, mă, scutești, nu există că e femeie. Fix asta e scuza ei, vai, am tensiune. Nu a pus mâna pe nimic și e degeaba și pe traseu.

Având în vedere că ea s-a dat bătută și la prima probă, și la a doua. A zis că o să mă revanșez. A văzut că ne-am rupt cârca, nu a adus un lemn. Ea își lua tensiunea, săraca.

Ce avea, vere, nu avea nimic. Amna e zero barat. Nu știe nimic, ea e ținută așa… Nu înțelege nimic, își dă cu pumnul în cap”, a spus Zanni, vizibil deranjat de comportamentul colegei sale.

Zanni a avut ceva de zis și la adresa colegei sale, Alexandra Stan.  „Alexandra Stan nu a terminat traseul.

La ea nu mai am pretenții. A zis că nu am văzut nimic până acum, dar eu am judecat-o după ce am văzut până acum”, a spus Zanni de la Survivor România 2021.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *