Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Sexoasa prezentatoare de la Kanal D a declarat ”război” Poliției!

Una dintre cele mai simpatice prezentatoare de la Kanal D a declarat ”război” Poliției. După ce a fost prinsă pe picor greșit în trafic, Andreea Mantea a contestat contravenția primită de la echipajul de la ”Rutieră” în instanță. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații savuroase.

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte savuroase legate de situația mai puțin plăcută cu care se confruntă Andreea Mantea.

Din câte se pare, în urmă cu ceva timp, frumoasa prezentatoare de la Kanal D a fost prinsă în ”offside”  de un echipaj de la ”Rutieră”. Agenții n-ar fi ținut cont de statulul brunetei și au ”semnat” un proces verbal de toată frumusețea.

Pesemne că s-a considerat amendată pe nedrept, simpatica prezentatoare de la Kanal D a contestat contravenția în instnață. Așa se face că, Andreea Mantea a înregistrat, pe rolul Judecătoriei Sectorului 1 din București, un proces ce are ca obiect anularea procesului verbal de contraveție.

Conform unor surse din mediul judiciar, Andreea Mantea mai are de așteptat câteva zile până o să afle decizia finală a judecătorilor. Și asta pentru că, la termenul de acum câteva zile, instanța a decis amănarea pronunțării.(VEZI ȘI: DE CE A PLECAT, DE FAPT, ANDREEA MANTEA DE LA PUTEREA DRAGOSTEI. DE-ABIA ACUM A SPUS ADEVĂRUL)

Andreea Mantea a declarat ”război” Poliției!

Dezvăluire neașteptată despre iubitul său

În vârstă de 34 de ani, Andreea Mantea a mărturisit că diminețile ei încep cu un pahar cu apă rece pe stomacul gol, porție de joacă alături de David, după care își pregătește cafeaua în cana preferată. Recipientul folosit de îndrăgita brunetă are valoare sentimentală, a subliniat ea. Și asta pentru că, pe cana sa scrie: “jumătatea bună”, iar pe cea a iubitului ei, “jumătatea rea”(NU RATA: ANDREEA MANTEA A IEȘIT LA CAFEA CU VOPSEAUA PE CAP, DIRECT DE LA COAFOR)

“Eu sunt jumătatea bună! Mai am una, pe care scrie jumătatea rea. El este jumătatea rea. Să țineți minte ce vă zic astăzi! Poate că într-o zi, în această emisiune, o să apară și cealaltă jumătate! Jumătatea rea! Atunci o să înțelegeți de ce v-am spus să fiți foarte atenți, pentru că el este foarte rău!”a mărturisit în glumă prezentatoarea, în cadrul reality-show-ului “Trăiri alături de Andreea Mantea”, de la Kanal D.

Vedeta a mai precizat că se gândește destul de serios la ziua în care iubitul său va apărea în emisiunea în care ea este protagonistă. La sfârșitul verii trecute, Andreea Mantea a publicat câteva rare poze cu bărbatul alături de care trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire. Într-un interviu acordat în urmă cu un an, după ce a confirmat că este într-o relație, bruneta a mărturisit:“Este exclus să mai repet aceleaşi greşeli, una dintre cele pe care le-am făcut în trecut a fost să-mi expun public relaţia de iubire! Nu vreau să mai vorbesc despre ele, mă limitez doar a spune că da, îmi bate inima din iubire pentru cineva! Vreau să ţin pentru mine, este mai bine aşa. Sunt extrem de fericită, de împlinită şi îmi este foarte bine”.

Andreea Mantea, în proces cu ”Rutiera”

Are un băiat cu sportivul Cristi Mitrea

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV. În viaţa personală, are un băieţel pe care l-a adus pe lume în urma relaţiei pe care a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, fost concurent de la “Burlăciţa”, show la care a participat ca să își găsească sufletul-pereche. Fiul lor, David, s-a născut pe 27 mai 2015.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *