Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Motivul pentru care Adi Cristescu nu-și găsește o parteneră: „Nu sunt un premiu pentru nimeni”

 

Adi Cristescu este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz-ul autohton. Cântărețul e „solo” de aproape doi ani și nici nu are de gând să schimbe acest aspect, până când nu va întâlni o persoană care nu-l va privi ca pe un trofeu. 

Cântărețul pune singurătatea pe imaginea de bad boy, însă nici nu se aruncă în relații pasagere. Vrea ceva serios, vrea să simtă sentimentul de acasă alături de partenera lui.

„Sunt singur deja de doi ani de zile. Eu fiind cuminte dintotdeauna, iar imaginea mea de artist este mai de bad-boy, dar eu la bază sunt un bărbat foarte cuminte. Eu am avut relații de câte patru ani. în general eu ma simt bine într-o relație. Nu sunt omul aventurilor. Probabil de asta nu am vrut să intru într-o altă relație, până când nu simt că este ceva foarte serios. Nu sunt un premiu pentru nimeni. Cred că o relație este când îți dă sentimentul de acasă. Trebuie să îmi placă trupul, mintea și sufletul partenerei”, a explicat Adi Cristescu, la Showbiz Report.

CITEȘTE ȘI MARCELA FOTA, DECLARAȚII DUREROASE DUPĂ MOARTEA SOȚULUI. CE MESAJ EMOȚIONANT A TRANSMIS, DUPĂ TRAGEDIE

Adi Cristescu s-a despărțit după o relație de patru ani

Artistul a fost implicat într-o relație timp de patru ani, însă din cauza diferențelor dintre ei au ajuns la despărțire.

„Noi ne-am despărţit după sărbătorile de iarnă. Am avut liniştea să mă ocup de toată chestia asta. Despărţirea a venit ca o consecinţă a diferenţelor care au apărut între noi, de comunicare în primul rând”, a spus Adi Cristescu, în 2019.

VEZI ȘI SORA CELEBRULUI BABI MINUNE E O BOMBĂ SEXY, DAR NU ARE IUBIT! ”NICIODATĂ UNUL OFICIAL!”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *