Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

E ziua cea mare! Pregătește-te de noile surprize din lumea sloturilor!

Te-ai uitat în calendar? E joi! Sau cum ar spune pasionații de sloturi, e ziua în care bucuria renaște cu noi jocuri în ofertă. Am intrat în noul an și voința ne forțează la un start de proporții, așa că, am luat atitudine și săptămâna asta ți-am adus niște SuperJocuri cu care să te poți destinde în timpul liber.

E tare să combini distracția și profitul, nu? Hai să-ți arăt ce ți-am pregătit! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și încearcă noile jocuri din ofertă!

Transformă nestematele dragonilor în cash!

Poate trebuia să-l las la final, dar am zis să-ți dau la început asul din mânecă. E vorba de Dragon Gems, noul SuperJoc în care poți câștiga mână după mână cu ajutorul celor 10 linii plătitoare. Aventura e grozavă, iar mai mult de atât, poți câștiga marele premiu instant. Pietrele prețioase își așteaptă campionul! Pune-te acum pe treabă, lasă-ți talentul să-și facă treaba și câștigă mână după mână pe site-ul Superbet. Hai la treabă! Vezi aici oferta de jocuri!

Aurul Cowboy-ilor îți aparține!

Ai muncit mult! E clar că-l meriți, dar pentru a le lua comorile cowboy-ilor, trebuie să-ți încerci șansele în noul joc din ofertă, Cowboys Gold. Experiența va fi unică, de la primele mâini te vei simți ca într-un film western cu Vestul Sălbatic în care câștigătorul ia totul. De data aceasta, tu poți fi acela, iar cele 10 linii plătitoare pe care le ai la dispoziție te vor ajuta să-ți atingi scopul propus, acela de a transfera câștigurile din aparat la tine în cont. Te simți gata de aventură?

Egiptul Antic are multe de oferit!

Când spun multe, mă refer la întreg tezaurul acestuia. Zeul Ra e mai darnic ca niciodată, iar Book of Ra este oportunitatea ideală să devii un câștigător în lumea Egiptului Antic. Orice secret iese la iveală, iar tu poți scoate comorile la suprafață, lovind câștig după câștig. Ai 10 linii plătitoare cu ajutorul cărora îți poți completa balanța contului. Pune-te pe treabă și demonstrează-le tuturor că ai Egiptul Antic la degetul mic!
Aztecii au și ei secretele lor!

Dacă tot ne-am aventurat pe tărâmurile lumii antice, hai s-o facem cum trebuie cu noul Aztec Gems Deluxe. Umple-ți traista cu diamantele strămoșilor din America Latină și rotunjește-ți considerabil veniturile zilnice. Ai 9 linii plătitoare la dispoziție să ne demonstrezi talentul tău, iar cu puțin noroc, Big Win-ul jocului va veni ca uns după câteva mâini bune. Descarcă aici aplicația Superbet și distrează-te cu jocurile tale favorite!
#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *