Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

E totul numai lapte și miere! Ce detaliu a scos Bianca Drăgușanu la lumină, din relația cu Gabi Bădălău

Sunt tineri și neliniștiți și chiar foarte-ndrăgostiți! Deși nu se afișează încă împreună, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt tot mai aproape de o poveste de dragoste ca în filme. Mai mult, din Maldive, blondina transmite tot felul de semnale și scoate la iveală detalii importante legate de relația pe care o are cu fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. 

Se pare că Bianca Drăgușanu a depășit toate dramele din viața ei și acum este cea mai fericită. Mai mult, blondina le tot dă de înțeles fanilor săi că se află în relația potrivită, cu omul potrivit.

Tocmai de aceea, direct din Maldive, Bianca a postat o fotografie cu ea, super sexy, pe plajă, dar și un mesaj prin intermediul căruia le spune tuturor cum o face Gabi Bădălău să se simtă.

„Fericită și iubită! Aceasta este starea mea de acum” a scris Bianca Drăgușanu, în dreptul unei fotografii, după cum puteți vedea mai jos.

Bianca și Bădălău plănuiesc nunta

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își unesc destinele. Apropiații celor doi i-au dat de gol. Mai mult decât atât, se pare că cei doi și-au găsit și nașii de cununie.

Potrivit Spynews.ro, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău își fac planuri de muncă și, conform apropiaților lor, cei doi au o relație serioasă, dorind să meargă pe același drum în viață. Gabi Bădălău i-ar fi spus unui apropiat că a plecat în vacanță cu viitoarea lui soție.

Potrivit sursei citate, Bianca și Gabi și-ar fi găsit și nașii care să îi cunune. Când va fi nunta, însă, nu se știe încă.

“Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreuna. Nu știm ce ne rezerva viața”,a spus Gabi Bădălău pentru Spynews.ro.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *