Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cine este Roxana Nemeș de la „Survivor România 2021”. Vedeta a participat și la „Ferma vedetelor”

Roxana Nemeș este una dintre concurentele de la „Survivor România 2021” și face parte din echipa Faimoșilor. Vedeta a mai participat într-un alt show la Kanal D, „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și la „Ferma vedetelor”, difuzat la Pro TV. Spune despre ea că este o fire luptătoare și își dorește să arate tuturor că poate fi învingătoare.

Roxana Nemeș cântă de foarte mulți ani. Talentul i-a fost descoperit de către părinții ei. Ea a ajuns să cânte în fața a mai bine de 2.000 de spectatori, la vârsta de patru ani.

„Motivul pentru care particip la Survivor este acela de a-mi depăși limitele. Consider că este o competiție din care voi învață multe, atât ca om, cât și ca artist. Este o provocare, sunt și foarte curioasă până unde pot să ajung.

Mă știu ca fiind un om care dă ce are mai bun, sunt ambițioasă. Cred că mă voi adapta destul de ușor condițiilor de acolo, dar vom vedea la fața locului”, a spus Roxana Nemeș.

„Sunt foarte curioasă, încântată și emoționată, de-abia aștept să ajungem acolo și să trăim această experiență unică în viață.

Cred că te întărește, te maturizează, te ajută să îți dai seama ce contează cu adevărat în viață.

Înveți să te bucuri de fiecare clipă, să depășești mai ușor obstacolele. Toate aceste lucruri le vom învăța odată cu această provocare. Vreau să îmi demostrez mie cât de puternică sunt!”, a mai spus Roxana Nemeș.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *