Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cel mai ”pericoloso mafioso” al României a dat de belea! Serghei Mizil a intrat în vizorul Fiscului!

Se anunță vremuri dificile pentru cel mai ”pericoloso mafioso” al României. Serghei Mizil pare că a dat de belea după ce a intrat în vizorul Fiscului. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații inedite.

D.A.S.(departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte savuroase legate de situația dificilă cu care se confruntă unul dintre cele mai spumoase personaje din lumea mondenă.

Potrivit surselor noastre, Serghei Mizil s-ar confrunta cu unele probleme de natură fiscală. Cel mai ”pericoloso mafioso” al României a intrat în atenția Fiscului, care în urma unei acșiuni în instanță a decis ”execute” conturile.

”Eternul rebel” din showbiz-ul românesc se pare că nu s-a lăsat ”intimidat” de faptul că a pierdut în primă instnață și a atacat cu apel decizia magistraților. După cum afirmă unele surse din mediul judiciar, la începutul lunii februarie, Serghei Mizil ar urma să se prezinte din nou în fața instanței de la Judecătoria Sectorului 1 din București, acolo unde se va judeca contestația la executare depusă de acesta.(CITEȘTE ȘI: DOVADA CĂ SERGHEI MIZIL “S-A POCĂIT”. ACUM BEA DOAR APĂ PLATĂ LA TERASĂ)

Serghei Mizil, reacție surpizătoare!

Contactat de reporterii CANCAN.RO, Serghei Mizil a negat faptul că ar avea vreo problemă cu ANAF-ul. Ba mai mult, acesta a susținut cu tărie existența unei concidențe de nume – puțin probabil acest lucru. Mai mult decât atât, în modul său caracteristic, Serghei Mizil, care părea pus pe glume, nu a ezitat să le transmită ”numai lucruri de bine” Fiscului.(NU RATA: CE CREDE SERGHEI MIZIL DESPRE SCANDALUL MOMENTULUI, DESPĂRȚIREA DINTRE PEPE ȘI RALUCA PASTRAMĂ)

Serghei Mizil a intrat în vizorul Fiscului!

Afacerist din tinerețe!

Serghei Mizil este fiul lui Paul Niculescu Mizil, fostul lider comunist. Pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, Serghei Mizil făcea parte din cercurile importante și reușea să facă foarte mulți bani. Mai exact, acesta se ocupa cu bișnița. Aducea în România foarte multe lucruri de peste hotare și le vindea în țară contra unor sume extraordinar de mari.

Vindea aproape orice, de la electrocasnice până la haine de calitate, care pe vremea comunismului nu se găseau în țara noastră. Și pentru că era băiatul unui lider comunist, Serghei Mizil avea prieteni din aceleași cercuri. Își petrecea timpul cu Nicu Ceaușescu, dar și cu Jean Maurer, fiul fostului premier comunist I.G. Maurer.

Anii au trecut, iar Serghei Mizil și-a transformat radical stilul de viață. Acum este un om de afaceri respectat. Chiar dacă a studiat artele plastice, nu s-a ținut de această meserie și a preferat să lucreze într-un domeniu mai profitabil. Și-a deschis două restaurante în București

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

 

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *