Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Au trecut aproape 4 ani de la moartea vedetei, dar… Familia Denisei Manelista încă se luptă pentru moștenire!

Se împlinesc aproape patru ani de la moartea Denisei Răducu, iar familia ei nu a intrat în posesia moștenirii. Adelina a moştenit, după decesul surorii sale, un apartament şi o maşină, însă acum ea se zbate şi pentru drepturile de autor. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, ultima decizie luată de magistrați în procesul pe care l-a deschis sora Denisei.

Pe 12 decembrie 2018, Adelina a deschis un proces împotriva lui Liviu Dovleac, văr şi impresar al Denisei Răducu, dar şi contra a şapte case de producţie. A solicitat părţilor citate plata sumelor încasate cu titlu de drepturi de autor pentru creaţiile cântăreţei care s-a stins din viaţă la doar 27 de ani. Piesele surorii sale fac în continuare milioane de accesări pe YouTube și aduc mulți bani în buzunarele altora.

Prin procesul dechis la Judecătoria Sectorului 5, Adelina a solicitat ca piesele să fie postate doar pe contul oficial al regretatei artiste, administrat chiar de ea. În 2019, sora Denisei a renunțat să mai lupte și nu a depus la dosar documentația cerută, dar ulterior s-a răzgândit și a reluat procesul.

Ultima decizie a magistraților, însă,  arată că procesul mai poate dura încă 5-6 ani. Adelina este plimbată între instanțe.

”Admite excepţia necompetenţei teritoriale. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Sectorului 4. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 11 ianuarie 2021”, se arată în sentința dată.

Adelina, sora Denisei, încă nu și-a revenit din șoc

La vârsta de 27 de ani, Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular, cel mai important tip de cancer de ficat. Artista nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire și s-a stins din viață pe 23 iulie 2017. Denisa a lăsat în urma sa numai lacrimi și durere. (VEZI AICI: MORMÂNTUL REGRETATEI DENISA RĂDUCU, PROFANAT. FAMILIA ARTISTEI ESTE EXTREM DE REVOLTATĂ)

Adelina, sora Denisei, nu și-a revenit nici acum, după pierderea suferită.

”Mă gândesc că, deja, au trecut doi ani de când nu mai este lângă mine. Doar că mie, acești doi ani, mi s-au părut mai grei ca niciodată. Îmi lipsește de o eternitate deja… Uneori simt că mai bine mă duceam eu, nu Denisa…

Doar fetițele reușesc să mă mai țină pe linia de plutire, mai ales că nici ele nu au uitat-o. Când mă văd plângând, ele știu că o fac din cauză că nu o am pe Denisa lângă mine, că mă gândesc la ea, la discuțiile pe care le aveam cu ea și, atunci, mă pun să le povestesc despre ea.

Și, chiar dacă plâng, îmi aduc aminte cu drag de momentele când, mici fiind, stăteam de vorbă, ne făceam planuri, știam că noi vom fi de nedespărțit. Doar o soartă crudă, doar un destin îngrozitor ne-au făcut să ne despărțim. Dar eu știu că mă veghează de acolo, de sus, că are grijă de mine și de familia pe care a lăsat-o în urmă”, a spus Adelina.

Denisa, alături de sora ei

Ce s-a întâmplat cu averea artistei

De-a lungul carierei, Denisa Răducu a strâns o avere impresionantă. Tatăl regretatei artiste a dezvăluit ce s-a întâmplat, între timp, cu banii și bunurile fetei sale.

Apartamentul  și mașina pe care le-a avut fata mea, Denisa, sunt ale fetei cele mari, ale surorii mari, ale Adelinei. Deci nu s-au închiriat, au rămas, sunt tot în sânul familiei. Alte discuții referitoare la treaba asta nu au fost. Nu ne facem probleme de genul asta, pentru că, în final, nu că am fi niște oameni sau o familie pe care să o dea banii afară din casă, dar sincer ce am putea să facem noi dacă am închiria apartamentul cu câteva sute de lei?

Să plătim și taxe și impozite, pentru că orice venit e impozabil în ziua de azi. Și pentru ce?! Să mă trezesc mâine-poimâine cu pereții găuriți? Pentru că sunt fel de fel de oameni și fiecare e în felul lui. Este așa cum și l-a lăsat Denisa, așa cum a dorit ea să și-l mobileze, așa cum a dorit ea să arate, deci nu s-a mișcat nimic, nimic, nimic de la locul lui. Tot ce avea ea, totul e la punct, fix cum și le-a lăsat ea. Lucruri de-ale ei, mobilă, tablouri, lucrurile pe care le avea și pe care și le-a cumpărat, felul în care și le-a aranjat, totul e la fel”, a spus tatăl cântăreței.

Lumânări, flori și rugăciuni la mormântul Denisei

Tatăl Denisei ridicase, în cimitir, un veritabil altar în care stau la loc de cinste lucrurile pe care aceasta le îndrăgea. Câțiva ursuleți de pluș, icoane, poze cu Denisa, dar și unul dintre CD-urile cântăreței au fost așezate în altarul ridicat de Emilian Răducu.

Locul de veci al artistei, acoperit de ghivece de flori și candele, este foarte des vizitat. Aproape zilnic, cei care au admirat-o pe cântăreața care s-a stins în vara lui 2017 vin la cimitirul din Ștefănești (Vâlcea) să aprindă o lumânare, să aducă flori și să spună câte o rugăciune la mormântul ei. (AFLĂ ȘI: COINCIDENȚĂ CUTREMURĂTOARE! PRIMA ȘI ULTIMA PIESĂ A DENISEI RĂDUCU AU FOST …)

”Mormântul Denisei a devenit loc de pelerinaj. Foarte multe persoane vin să aprindă lumânări și să aducă o floare. Denisa a fost extrem de iubită și, cu toate că au trecut doi ani de când s-a stins, lumea se pare că n-a uitat-o”, a declarat un vecin al tatălui Denisei.

Mormântul Denisei Răducu

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *