Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Oana Zăvoranu, prima înfrângere în lupta cu influencerițele. „Să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare”

Oana Zăvoranu a „încasat” o primă lovitură în lupta ei cu influencerițele. Iubita lui Piți Jr. a reușit să o învingă în instanță pe actrița din ”Sacrificiul”, care, în ultima perioadă, a pornit un adevărat ”război” cu mai multe influencerițe. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile de ultimă oră.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor noi amănunte legate de mega-disputa din showbiz dintre Oana Zăvoranu și cinci dintre cele mai cunoscute persoane publice din România.

Dacă până acum a ”bifat” victorie după victorie în ”războiul” cu influecerițele, Oana Zăvoranu se pare că a și ”încasat” o primă lovitură. Din cele cinci procese, doar iubita lui Piți Jr. A reușit să câștige în fața lui „Zăvo”.

Recent, Cristina ICH a reușit să câștige în instanță emiterea unei ordonanțe președințiale împotriva vedetei de la Antenă. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București  au admis cererea Cristinei ICH și au obligat-o pe actrița din ”Sacrificiul” să înceteze desfășurarea acțiunilor defăimătoare la adresa acesteia.

Decizia instanței

”Admite cererea formulată de reclamanta Micu Cristina în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana.

Obligă pârâta ca, în mod provizoriu, să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile la viaţă privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii în fond, ce se va introduce în termen de 15 zile, sub sancţiunea încetării de drept a măsurilor dispuse. Executorie.

Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia judecătorilor. (CITEȘTE ȘI: ADELINA PESTRIȚU NU ARE LINIȘTE NICI ÎN MALDIVE: ”BĂI, DISPERAȚILOR, SĂRIȚI CA HIENELE!”)

Oana Zăvoranu a „încasat” o primă lovitură în lupta ei cu influencerițele

Cinci procese dintr-un foc, la finalul lui 2020

După ce au fost în mod repetat „luate în vizor” de Oana Zăvoranu, influencerițele au luat atitudine și i-au declarat și ele ”război” actriței. Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan, dar și Adelina Pestrițu s-au adresat instanței de judecată. Astfel, la finalul anului 2020, soția lui Alex Ashraf s-a ales cu cinci procese. Din cele cinci, ”Querida” a reușit performanța de a pierde doar unul, dar și în cazul acesta decizia nu este definitivă. (NU RATA: OANA ZĂVORANU CÂȘTIGĂ PE ”BANDĂ RULANTĂ” PROCESELE CU INFLUENCERIȚELE)

Oana Zăvoranu, în război deschis cu influencerițele

Oana Zăvoranu a atacat-o dur pe iubita lui Piți Jr.

După Adelina Pestrițu și Oana Roman, în urmă cu câteva săptămâni, a venit rândul Cristinei Ich să fie luată la ochi de Oana Zăvoranu.  Întrebată de o fană ce părere are despre Cristina ICH, actrița a izbucnit.

 „O agramată plină de b@#^%i de când a dat și ea puțin cu nasul de șmecherie și i-a dat Piți Jr. grade. Dar nu este nimic de capul ei, zero barat, nada. Voi continua pentru că am multe de zis despre mahalagioaica asta tristuță” , a scris Oana Zăvoranu despre Cristina ICH.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *