Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Gestul făcut de Adela Popescu după ce a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară. Unde au găsit-o Cove și Lora. „Sunt echipată cu mănuşi, şosete groase…”

După ce au anunțat că vor deveni părinți pentru a treia oară, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au luat cei doi băieți și au mers într-o minivacanță la munte. Vedeta a intrat în direct la Vorbește Lumea, după ce Cove și Lora au vrut să afle cum se simte actrița, la scurt timp după ce s-a retras de la emisiune.

„Am plecat la munte, dar nu înainte de a vedea ce face burtica. Totul e bine, e perfect”, a declarat vedeta.

„Sunt echipată cu mănuşi, şosete groase, căciulă, am de toate. E foarte frumos în vacanță! Mai greu e cu copiii, că sunt mici și trebuie să-i urci pe sanie, să-i dai jos, să-i așezi. Dar e frumos. Aerul e rece, e perfect”, a adăugat Adela Popescu.

Vedeta a și publicat fotografii din vacanța de la munte, pe contul de socializare. „Am dat o fuga pana la munte sa se tavaleasca nitel copiii in zapada si sa faca si tatal lor muschi.

😅 Necazul e ca mi i-am incordat si eu, dar obrajii rosii ai micutilor si placintele cu varza au facut sa merite tot efortul. :)”, a scris vedeta în dreptul fotografiilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *