Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fosta soție a celebrului prezentator, vacanță de 5* în Egipt cu iubitul misterios

Fosta soție a lui Mădălin Ionescu și mama primilor doi copii ai acestuia, Mihaela Coșerariu, a început anul 2021 cu dreptul. Mihaela este în Egipt, în  stațiunea Hurghada, la un complex de 5 stele, de unde postează de vreo săptămână fotografii super-sexy. CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile.

Frumoasa brunetă apare pe net zilnic în diferite costume de baie, cu un corp impecabil, pe care nu se vede că are peste 43 de ani și a adus pe lume doi copii. Fosta soție a prezentatorului de televiziune se pare că este în vacanță cu un bărbat misterios, foarte bogat, pe care însă îl ține departe de ochii indiscreti ai fanilor ei de pe rețelele de socializare.
Mihaela a întâmpinat anul 2021 pe nisip

O vacanță reușită

În ciuda faptului că nu îl arată lumii pe misteriosul bărbat, se pare că acesta este cel care îi face fotografiile. Fosta soție a lui Mădălin Ionescu este cazată într-unul dintre cele mai scumpe resorturi din Hurgada: la Jasmine Palace Resort & Spa – care are nouă piscine, spa și centru de wellness, iar – conform pozelor pe care le publică pe conturile ei publice de socializare – Mihaela este foarte încântată de această vacanță.  (CITEȘTE AICI: FOSTA SOȚIE A LUI MĂDĂLIN IONESCU S-A TRANSFORMAT ÎNTR-O BOMBĂ SEXY)
Fosta soție a lui Mădălin Ionescu, vacanță de lux la început de 2021

Mihaela este una dintre cele mai discrete persoane publice din România. În ciuda faptului că își încântă urmăritorii cu poze „hot” pe rețelele de socializare – ea fiind influencer și PR – , niciodată nu a ieșit în presă ca să povestească nimic din ce s-a petrecut cu fostul ei mariaj sau din vreo nouă relație. (NU RATA: FOSTA SOŢIE A LUI MĂDĂLIN IONESCU, DESPRE EŞECUL ÎN RELAŢII)

Cum a „cerut-o” Mădălin Ionescu pe Cristina Șișcanu

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu sunt căsătoriți din 2011. În urmă cu câțiva ani, cuplul a oferit detalii despre momentul în care prezentatorul TV a cerut-o de soție pe iubita sa. La momentul respectiv, cei doi erau goi-goluți în dormitor.

„Eu doar ţin minte că am fost complet dezbrăcat”, a declarat Mădălin Ionescu.

„Eu aveam doar prosop pe cap. A avut şi flori, cu verigheta care a fost apoi furată. Nu verigheta, ci inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul.

Toate erau pregătite, dar nu a mai apucat să se îmbrace. Mai mult am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă”, a declarat și Cristina Șișcanu, conform Viva.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *