Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ex-soția nepotului lui Gigi Becali și-a refăcut viața la Londra. Acum conduce patru firme și are trei copii, nășiți de sexy-impresara Anamaria Prodan

Pe vremuri, se afla pe primele pagini ale presei mondene, acum însă a dispărut din lumina reflectoarelor. Este vorba despre fotbalistul Hristu Chiacu, nepot al lui Gigi Becali, celebru mai ales pentru cuceririle sale mondene. A și fost însurat o scurtă perioadă cu fiica unui om de afaceri din Urziceni, care, ulterior, s-a măritat în Anglia și a cunoscut acolo, la rândul ei, succesul sub toate formele. CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile, în exclusivitate.

Deși se credea, acum vreo nouă ani, că nepotul lui Gigi Becali s-a „cumințit”, realizând o căsătorie oarecum „aranjată” de rudele din machedonime cu fata unui om influent din Urziceni, Oana Babagianu, relația nu a rezistat decât vreo trei ani.

Business-uri profitabile în Anglia

Dar, departe de a fi fost devastată de eșecul mariajului ei scurt, tânăra machedoancă și-a refăcut ulterior viața în toate domeniile, atât în dragoste, cât și în afaceri. Ea ar fi ajuns astfel, de la o cumințică față de bani gata, la o femeie de succes, cu multe businessuri profitabile în Marea Britanie.
Oana a trecut peste divorț și și-a refăcut viața

Oana și-a deschis prima afacere la 18 ani, în România, ajutată de părinți, dar acum conduce singură patru firme în Londra – un salon de frumusețe, o firma de închiriere mașini, o firma de design de bijuterii și o firma de evenimente pentru nunți și botezuri.

Fosta amică a primului soț, Ana Maria Reghecampf, i-a botezat copiii

Și în planul familial este mai mult decât fericită acum decât pe vremuri cand se iubea cu Hristu, căci s-a recăsătorit cu un om care o iubește foarte mult, căruia i-a dăruit trei copii. (CITEȘTE AICI: CUM I-A “SUFLAT” MARICA IUBITA NEPOTULUI LUI GIGI BECALI)

Din relația cu frumușelul fotbalist, Oana însă a luat ceva. Si-a păstrat o prietenă de suflet, pe care o întâlnise datorită soțului ei: sexy-impresara Anamaria Prodan, care a devenit și nașa de botez a copiilor ei.

„Oana are patru businessuri care i-au adus mega-profit în UK, a scos un roman de succes, «Eva», s-a recăsătorit cu un bărbat bogat care o iubește foarte mult și au trei copii, iar în timpul liber face acte caritabile și donații.

Este cu adevărat fericită și l-a uitat definitiv de fotbalistul care a «tradus-o» în timpul căsniciei lor”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul Oanei. (NU RATA: NEPOTUL LUI BECALI, IMPLICAT INTR-UN PROCES INCREDIBIL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *