Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ex-soția nepotului lui Gigi Becali și-a refăcut viața la Londra. Acum conduce patru firme și are trei copii, nășiți de sexy-impresara Anamaria Prodan

Pe vremuri, se afla pe primele pagini ale presei mondene, acum însă a dispărut din lumina reflectoarelor. Este vorba despre fotbalistul Hristu Chiacu, nepot al lui Gigi Becali, celebru mai ales pentru cuceririle sale mondene. A și fost însurat o scurtă perioadă cu fiica unui om de afaceri din Urziceni, care, ulterior, s-a măritat în Anglia și a cunoscut acolo, la rândul ei, succesul sub toate formele. CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile, în exclusivitate.

Deși se credea, acum vreo nouă ani, că nepotul lui Gigi Becali s-a „cumințit”, realizând o căsătorie oarecum „aranjată” de rudele din machedonime cu fata unui om influent din Urziceni, Oana Babagianu, relația nu a rezistat decât vreo trei ani.

Business-uri profitabile în Anglia

Dar, departe de a fi fost devastată de eșecul mariajului ei scurt, tânăra machedoancă și-a refăcut ulterior viața în toate domeniile, atât în dragoste, cât și în afaceri. Ea ar fi ajuns astfel, de la o cumințică față de bani gata, la o femeie de succes, cu multe businessuri profitabile în Marea Britanie.
Oana a trecut peste divorț și și-a refăcut viața

Oana și-a deschis prima afacere la 18 ani, în România, ajutată de părinți, dar acum conduce singură patru firme în Londra – un salon de frumusețe, o firma de închiriere mașini, o firma de design de bijuterii și o firma de evenimente pentru nunți și botezuri.

Fosta amică a primului soț, Ana Maria Reghecampf, i-a botezat copiii

Și în planul familial este mai mult decât fericită acum decât pe vremuri cand se iubea cu Hristu, căci s-a recăsătorit cu un om care o iubește foarte mult, căruia i-a dăruit trei copii. (CITEȘTE AICI: CUM I-A “SUFLAT” MARICA IUBITA NEPOTULUI LUI GIGI BECALI)

Din relația cu frumușelul fotbalist, Oana însă a luat ceva. Si-a păstrat o prietenă de suflet, pe care o întâlnise datorită soțului ei: sexy-impresara Anamaria Prodan, care a devenit și nașa de botez a copiilor ei.

„Oana are patru businessuri care i-au adus mega-profit în UK, a scos un roman de succes, «Eva», s-a recăsătorit cu un bărbat bogat care o iubește foarte mult și au trei copii, iar în timpul liber face acte caritabile și donații.

Este cu adevărat fericită și l-a uitat definitiv de fotbalistul care a «tradus-o» în timpul căsniciei lor”, ne-a dezvăluit o persoană din anturajul Oanei. (NU RATA: NEPOTUL LUI BECALI, IMPLICAT INTR-UN PROCES INCREDIBIL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *