Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alertă în Capitală! Două fete au dispărut fără urmă. Zeci de polițiști au pornit în căutarea lor

Polițiștii din Capitală au fost alertați cu privire la dispariția a două fete. Două adolescente de 15 şi 16 ani au fost date dispărute de părinţii lor. Fetele au plecat dimineaţă de acasă şi nu s-au mai întors, nici nu au mai răspuns la telefoane.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov a anunțat că fetele au plecat de la domiciliile lor în dimineaţă zilei de miercuri, 13 ianuarie, iar de atunci sunt de negăsit.

„La data de 13 ianuarie a.c., în jurul orei 14:30, mamele celor 2 minore, au sesizat în mod direct polițiștii din Chiajna cu privire la faptul că, la data de 13 ianuarie a.c., în intervalul 07-11:30,  cele două fete, în vârstă de 15 și 16  ani, au plecat de acasă și nu s-au  mai întors la adresa de domiciliu”, au informat autoritățile.

Semnalmentele fetei de 16 ani sunt: înălțime 1,63 m, aproximativ 85 kg, constituție atletica, față ovală, păr șaten, ochii căprui.

Semnalmentele fetei de 15 ani sunt: înălțime 1,65 m, aproximativ 49 de kg, constituție slabă,  păr blond,  față ovală, ochii căprui.

Cele două tinere au lăsat un bileţel prin care spun doar că pleacă de acasă, fără să dea şi alte detalii. Ele sunt căutate cu toate mijloacele posibile, anunţă autorităţile. Persoanele care dețin informații sau care pot da relații despre persoanele dispărute, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *