Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nicole Cherry, dezvăluiri neașteptate despre trecutul amoros: ”Nu regret, dar nu au fost relații”

Nicole Cherry a făcut dezvăluiri neașteptate despre trecutul amoros. Artista le-a mărturisit fanilor că până la Florin, ea nu a mai avut nicio relație în adevăratul sens al cuvântului.

Nicole Cherry și-a deschis susfletul și a vorbit, recent, despre relația ei. Artista și Florin Popa sunt împreună de aroximativ trei ani și au planuri mari împreună. Deși ea mărturisise în urmă cu puțin timp că nu-și dorește să aibă o relație în viitorul apropiat, se pare că Florin Popa i-a schimbat percepția și a cucerit-o iremediabil pe artistă.

Cei doi locuiesc împreună și sunt extrem de fericiți. Recent, Nicole Cherry a făcut o sesiune de întrebări pe Instagram pentru curiozitățile fanilor ei. Artista le-a mărturisit acestora că până la Florin, ea nu a mai avut o relație în adevăratul sens al cuvântului. Doar el a reușit să o facă să simtă că este iubită, protejată și… într-o relație.

”Nu pot să le numesc, în primul rând, relații. Nu regret, dar nu au fost relații. Cel puțin, am realizat asta când am format o relație cu Florin. Singura relație pe care o pot numi așa este cea cu Florin, dar până la el, nimic”, a spus Nicole Cherry.

Un alt admirator a întrebat-o pe cântăreață de ce nu postează mai des fotografii cu iubitul ei. Iar răspunsul lui Nicole Cherry n-a întârziat să apară.

”Nu mi se pare că este sănătos pentru o relație să fie atât de expusă. Îmi place să păstrez unele lucruri pentru mine și cred că este mult mai ok așa”, a spus artista.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *