Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Călin Geambașu, mărturisiri sfâșietoare despre moartea Mălinei Olinescu

 

Călin Geambașu nu poate trece peste dispariția Mălinei Olinescu. Artistul a povestit despre semnele de dincolo pe care prietena lui din copilărie i le-a trimis după moarte.

În urmă cu nouă ani, Mălina Olinescu a hotărât să-și încheie socotelile cu viața, lăsând doar lacrimi și suspine în rândul apropiaților. Din cauza depresiei, pe data de 12 decembrie, artista a decis să se arunce de la etajul șase al blocului în care locuia. Călin Geambașu, bunul ei prieten, nu și-a revenit nici acum din suferință și a povesti despre un eveniment care l-a impresionat, după moartea artistei.

„Sincer să fiu nici până astăzi nu știu ce s-a întâmplat. Cu trupa cântam la un hotel din centrul Bucureștiului și noi terminasem una dintre reprizele de cântat și eram în pauză. Cât timp eram în pauză, era scena liberă și a venit de grabă la mine unul dintre băieții de la tehnică > Venise un porumbel alb și s-a așezat exact pe microfonul soliștilor. Nu știm de unde a venit acel porumbel alb în mijlocul sălii.”, a spus Călin Geambașu.

VEZI ȘI: EDILUL DIN IALOMIȚA A MURIT LA JUMĂTATE DE AN DE LA DECESUL FOSTULUI EDIL. ÎNTREAGA COMUNITATE ESTE ȘOCATĂ

Călin Geambașu, despre Mălina Olinescu: „Relația dintre noi a fost mai puternică decât o atracție bărbat-femeie”

Pe Călin Geambașu și Mălina Olinescu i-a legat o prietenie de o viață. Cei doi s-au cunoscut pe când aveau trei ani și au împărțit scena ani la rândul. Și acum, la atâția ani de la dispariția artistei, Călin Geambașu afirmă că nicio altă relație de prietenie nu se va putea compara cu cea pe care au avut-o ei.

„Foarte frumoasă relația și atât de apropiată am simțit-o încât niciodată nici măcar nu mi-a trecut prin minte să avem mai mult de atât. Nici măcar un sărut sau o chestie de genul acesta. A fost mai puternică decât o atracție bărbat-femeie. A fost mult mai mult, foarte frumos. Ar fi fost și imposibil fiindcă de la 3 noi aveam această legătură. Așa ceva nu se mai poate construi decât cumva similar. Am câteva prietene bune și apropiate cu care cânt, dar cea cu Mălina este absolut unică și nici nu poate fi comparată.”,a mai adăugat artistul pentru Antena Stars.

CITEȘTE ȘI: ALEX BODI, DECLARAȚII CU LACRIMI ÎN OCHI DUPĂ CE BIANCA DRĂGUȘANU A PLECAT ÎN MALDIVE CU GABI BĂDĂLĂU „NU VREAU SĂ FIE MENȚIONATĂ”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *