Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Averea neștiută a lui Dan Negru. Prezentatorul are o vilă de 400.000 de euro în Ghencea

Dan Negru are o situație financiară impresionantă. Prezentatorul a investit de-a lungul anilor în imobiliare, iar acum se bucură de un venit lunar de aproximativ 85.000 de euro.

Prezentatorul de la Antena 1 și-a construit o vilă de 400.000 de euro în Ghencea.

‘Dan şi-a dorit o grădină mare, ca să poată cultiva legume, e pasiunea lui. Toată vara are castraveţi, ardei şi roşii, nici că îi mai trebuie să meargă la piaţă. Copiii se pot juca în voie, dar şi câinele familiei, Google, un ciobănesc mioritic. A fost şef de şantier, a stat cu gura pe muncitori, i-a grăbit, nu i-a lăsat să lenevească, el a ales şi materialele de construcţii, la preţuri bune’, l-au lăudat prietenii.

CITEȘTE ȘI: Dan Negru a povestit cum și-a cunoscut soția și a spus secretul unui mariaj de 15 ani: “Te uiți la mine, o haimana pe care Codruța o suportă”

Imobiliarele l-au îmbogățit

Pe lângă salariul de 15.000 de euro de la Antena 1, Dan Negru câștigă din chiriile clădirilor sale aproximativ 50.000 de euro lunar. De asemenea, prezentatorul are investiții imobiliare și în orașul său natal Timișoara. De acolo, el câștigă lunar aproxiativ 20.000 de euro.

Conform apropiatilor lui Dan Negru, acesta investeste 150.000 de euro in fiecare cladire. Inchiriaza apoi cu 25 de euro/mp si isi recupereaza banii in timp, din chirie. Dan Negru a facut toate cladirile cu banii jos, refuzand sa ia bani de la banci.

VEZI ȘI: Dan Negru, invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. “V-ați iubit cu Andreea Marin?”, una dintre întrebările sensibile

Dan Negru s-a mutat in Capitala acum 20 de ani. A avut zeci de emisiuni de succes. De 11 ani este la Antena 1 unde a prezentat emisiuni ca ‘Te pui cu blondele?’ şi competiţia ‘Next Star’. De zece ani, prezintă, în Republica Moldova, la postul de televiziune Prime TV, concursul cu premii ‘DA sau NU’.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *