Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Prințișorul imobiliarelor din Cluj” a dat Ferrari-ul 812 GTS Spider pe un Logan

Are un garaj de milioane de euro, dar ultima lui aroganță „bate” orice scenariu. După ce a apărut, recent, în Capitală la bordul unui superb Ferrari 812 GTS Spider negru, de 600.000 €, „Prințișorul imobiliarelor din Cluj” s-a „îndrăgostit” de un… Logan alb. CANCAN.RO vă prezintă imaginile în care venerabila Dacie își demonstrează „abilitățile” în fața unor superbolizi.

Bogdan Căpuşan este fiul multimilionarului clujean Chimu Căpuşan, cel care a ridicat mai multe ansambluri rezidenţiale în oraş. Apropiații săi spun că Bogdan are o pasiune ”nebună” pentru mașinile ”fițoase”, păstrând la colecție, în garaj, exemplare respectabile precum Mercedes Brabus G-Class, Rolls Royce Ghost sau Rolls Royce Dawn.

În plus, a devenit cunoscut și ca singurul român care şi-a comandat un Aston Martin Valkyrie în valoare de trei milioane de euro. (CITEȘTE ȘI: PRINȚIȘORUL IMOBILIARELOR” DIN CLUJ A APĂRUT ÎN CAPITALĂ CU UN FERRARI 812 GTS SPIDER DE 600.000 €)

Prințișorul imobiliarelor din Cluj este pasionat și de cursele de mașini

Logan vs. Ferrari

Dar povestea de astăzi nu prea face parte din realitate! Este o glumă a ”Prințișorului”, făcută chiar în ”bârlogul” lui. Bogdan are în jur ”bijuteriile” pe patru roti, dar în cursă a intrat ”Cenușăreasa”! Un Logan alb, pe care omul de afaceri nu dă doi bani, la început! Dar când îl vede plecând de pe loc face ochii cât cepele și se întreabă, mirat, ”What the f…?”

Apoi îl ”încalecă” și dă câteva ture, pe drumul plin de zăpadă, între munți, iar ”minunea” românescă îl ascultă strașnic. Ba chiar se rotește neașteptat, precum un pur sânge. (NU RATA: SUPER-FILMĂRI CU SINGURUL ROMÂN CARE ȘI-A COMANDAT UN ASTON MARTIN VALKYRIE DE 3 MILIOANE €. FIUL MILIONARULUI S-A ANTURAT ÎN CLUB CU O DOMNIȘOARĂ PRIETENOASĂ!)

Bogdan Căpușan avea, apoi, să treacă la lucruri serioase, prezentându-și Ferrari-ul înainte de a pleca, din nou, în cursă. Decapotabila s-a mișcat fără cusur. Nu a fost finalul. Cu un Lamborghini, acela pe care-l tura cu 300 la oră pe autostradă, în vară (vezi AICI detalii), a fost testarea de final al fiului multimilionarului din Cluj, tot pe zăpadă, iar rezultatul a fost, la fel, spectaculos. Puțin derapaj într-un cadru spectaculos de iarnă: aplauzele au venit de la amicii lui!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *