Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Melania Trump, tranșantă la plecarea de la Casa Albă: „Mi se pare rușinos că am fost bârfită și acuzată pe nedrept”

Pentru ultima dată dată, Melania Trump s-a adresat, luni, cetățenilor americani, în calitate de primă doamnă a SUA. Ea se declară se dezamăgită de bârfele și acuzațiile false care i s-au adus în ultimii patru ani.

Mai mult, în postarea de pe contul său de Twitter, prima doamnă a SUA vorbește în premieră despre violențele de săptămâna trecută de la Capitoliu, relatează NBCnews, citat de gândul.ro. 

„Mi se pare rușinos că în jurul acestor evenimente tragice s-au iscat bârfe, atacuri personale nejustificate și acuzații false asupra mea de la oameni care caută să fie relevanți și au o agendă. De data aceasta este vorba doar despre vindecarea țării noastre și a cetățenilor săi. Nu ar trebui să fie folosită pentru câștig personal”, a prima doamnă a pe Twitter.

Condamnă evenimentele de la Congresul SUA

Totodată, Melania Trump spune că este foarte dezamăgită de cele întâmplate la Congresul SUA, amintind despre cele șase persoane care și-au pierdut viața în urma violențelor de săptămâna trecută.

„Este inspirațional să vedem că atât de mulți și-au găsit pasiunea și entuziasmul în participarea la alegeri, dar nu trebuie să permitem acelei pasiuni să se transforme în violență”, a mai scris prima doamnă. În mesajul său, Melania Trump le-a mulțumit „milioanelor de americani” care au fost alături de ea și de Donald Trump și declară că funcția de prima doamnă a SUA a fost ”onoarea vieții sale”.

Citește și: Twitter a blocat contul lui Donald Trump!

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *