Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Imagini cutremurătoare! Un bătrân este lăsat să zacă ore întregi pe holurile unui spital

Imagini șocante au fost surprinse pe holurile unui spital din Corabia. Un bătrân a fost lăsat să zacă ore întregi, pe jos, fără ca nimeni să îi acorde atenție. Deși bătrânul nu reușea să se ridice de jos, cadrele medicale nu au făcut nimic.

O serie de imagini cutremurătoare au fost distribuite pe rețelele de socializare de către o femeie. Aceasta susține că totul s-a întâmplat la Spitalul Orășenesc din Corabia. În imaginile postate se vede cum un bătrânul nu se poate ridica singur de jos, iar cadrele medicale nu i-au atitudine. Bărbatul este ghidat să se ridice singur, dar nimeni nu încearcă să îl ajute. (CITEȘTE ȘI: O FEMEIE DECEDATĂ A ZĂCUT ORE BUNE ÎN CURTEA SPITALULUI JUDEȚEAN BOTOȘANI PÂNĂ CÂND CINEVA A ANUNȚAT POLIȚIA )

Întrebat de către cea care filmează de cât timp aşteaptă pe holul unităţii sanitare, bătrânul răspunde că aşteaptă de trei ore şi că a căzut și că nu este capabil să se ridice singur.  El a mai spune că a suferit un accident vascular.

Revoltată de cele văzute, femeia care a filmat totul, încercă să ceară ajutorul cadrelor medicale, însă situația este pasată de la unul la altul, fără ca nimeni să ia atitudine.

Încep această postare,cu un gust amar ce pleacă din ? spre ?, după o vizită de o ora în „Spitalul”Orășenesc Corabia…

Publicată de Temelie Madalina pe Vineri, 8 ianuarie 2021

 

„Fără urmă de umanitate”

Femeia care a distribuit imaginile în mediul online a povestit cele întâmplate. Aceasta a sesizat cadrele medicale, însă a fost ignorată. (VEZI ȘI: POVESTE TRAGICĂ ÎNAINTE DE CRĂCIUN. DOI MEDICI, SOȚ ȘI SOȚIE, AU MURIT DE COVID ÎN ACELAȘI SALON AL SPITALULUI ÎN CARE AU LUCRAT ÎN CÂMPINA)

 „Văzând că nu îl pot ridica singură, am mers sa anunţ un medic. Am anunţat o Dna Dr respectabilă, cu parul puţin  mov. Nu ii voi dezvălui identitatea, nu aş vrea ca domnul Ivanus sa fie lezat în vreun fel.   Răspunsul doamnei: «Să vină infirmierele», s-a întors şi fără urmă de umanitate a plecat.

De ce  Dna Doctor?! Aşa ne învaţă jurământul lui Hipocrate???? Prima doamnă mai calmă ce-i drept, asistentă, încerca să ajute, se uita la mine, eu la dânsa. A plecat după infirmiere şi dumneaei. Vin infirmierele!!! Şi de aici mă voi aprinde puţin . Foc nu iau, nu pentru că mă tem de cineva pur şi simplu pentru că adevăraţii oameni îşi pătează caracterul.

Două agramate, incompetente, lipsite de profesionalism. «Doamnele» infirmiere nu au mişcat un deget, pentru a ridica un suflet de jos. Nu am filmat mai mult pentru că nu credeam ce văd”, a scris femeia care l-a filmat pe bătrân, în comentariul care însoţeşte imaginile.

 

 

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *