Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mihai Albu își prezintă varianta în „războiul” cu fosta soție. „O mascaradă inutilă” + „Mi-am petrecut și ziua onomastică la Tribunal”

În plin „război” cu fosta parteneră de viață, creatorul de modă Mihai Albu a vorbit despre mega-controversa în care a fost implicat. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, un interviu senzațional.

La finalul ședinței de judecată a apelului în care celebra stilistă Iulia Albu a cerut magistraților Tribunalul București emiterea unui ordin de protecție împotriva fostului partener de viață, Mihai Albu a oferit un interviu reporterilor CANCAN.RO.

Celebrul creator de pantofi a vorbit deschis despre mega-controversa pe tema ordinului de protecție, dar și despre disputa pe care o are cu Iulia pe tema programului de vizită a Mikaelei, fețița lor. (CITEȘTE ȘI: MIHAI ALBU CONTRAATACĂ ÎN “RĂZBOIUL” CU FOSTA SOȚIE. „VOI CHEMA POLIȚIA” +”NU ERA PENIBILĂ CU GĂINA LA PLIMBARE PE CAP?”)

”Eu zic că a ieșit bine. A fost un apel inutil care nu a dovedit nimic. N-am vorbit cu Iulia. Eu am salutat frumos, dar mai puțin contează acest aspect. Vreau să punctez faptul că eu nici măcar concubinului Iuliei nu m-am adresat. Eu am făcut o apreciere la televizor.

Cu dânsul doar am avut o discuție în care el mi-a spus că este tatăl legal al copilului și eu i-am răspuns: «Și mama ta este bunica legală a copilului și verii tău sunt verii legali ai copilului». În emisiune am folosit expresia respectivă («Dacă aveam un pistol…» – n. red). Pe care am retractat-o imediat.

Am spus că eu glumesc și după am povestit ce am răspuns de fapt. O mascaradă inutilă. Aici vorbesc de ce s-a întâmplat pe 24 decembrie. În ajunul Crăciunului eu am fost nevoit să vin aici (nr. Judecătoria Sectorului 2). Ea nu a venit, doar eu am fost. Acum a venit și ea, de ziua mea. Astăzi este Sfântul Ion și pe mine mă cheamă Albu Ion Mihai. Mi-am petrecut și ziua onomastică la Tribunal”, ne-a declarat Mihai Albu.

Mihai Albu, declarații în exclusivitate

”Un astfel de demers al unei persoane care doar pretinde un act de violență o să ne dea de gândit pe viitor, din perspectiva demersurilor legale pe care ar trebui să le promoveze domnul Albu”, a ținut să precizeze apărătorul lui Mihai Albu.

(NU RATA: AM AFLAT CE SALARIU AVEA IULIA ALBU LA KANAL D, CÂND ERA JURAT LA „BRAVO, AI STIL!”. „O CAM DERANJA ȘI…”)

Mihai Albu, alături de apărătorul său

 

”Suntem monitorizați de Autoritatea Tutelară”

”Sunt reale probleme. A sărit în mod repetat . De 6 sau de 7 ori nu mi-a dat copilul, plus vacanță, cinturi de întâlnire sau m-a obligat să mă văd cu copilul în fața blocului. Lucruri pentru care noi am cerut o analiză și o monitorizare a Autorității Tutelare și a Protecției Minorului. Noi suntem monitorizați. Eu nu mă duc niciodată singur acolo. Și când duc copilul mă duc tot cu cei de la Autoritatea Tutelară”, a mai mărturisit Mihai Albu. (NU RATA: SE REAPRINDE RĂZBOIUL ÎNTRE CELEBRA CREATOARE DE MODĂ ȘI FOSTUL EI PARTENER. AM AFLAT MOTIVUL PENTRU CARE SE ÎNTÂLNESC DIN NOU ÎN INSTANȚĂ)

”Nu contează ce îmi doresc eu”

”Eu îmi doresc binele copilului. Acest lucru este important. Nu contează ce îmi doresc eu sau ce își dorește mama. Nu este vorba de avocați. Aici este vorba de binele copilului. Noi o să judecăm și o să filtrăm dacă este cazul să apărăm minorul în fața neregulilor care s-ar întâmpla în viața lui. Eu îmi doresc să o ajut pe fetița mea. Îmi doresc să fiu alături de ea tot timpul. Din această cauză mă și lupt”, a mai precizat fostul soț al Iuliei Albu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *