Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Tonciu, mărturisire surprinzătoare din viața intimă: “Giani Kiriță a fost cel mai plictisitor în dormitor” | VIDEO

Curtată de mulți fotbaliști înainte să devină soția lui Daniel Niculescu, Andreea Tonciu a făcut azi câteva dezvăluiri “picante” despre viața intimă pe care a avut-o alături de Giani Kiriță. Bruneta s-a amuzat pe seama fostului căpitan de la Dinamo, despre care a spus că e tatuat și mare “degeaba”.

Andreea Tonciu, dezvăluiri “picante” din viața intimă

Fosta asistentă TV a fost invitata lui Cătălin Măruță astăzi, în cadrul rubricii “Spui tot sau îți ia gura foc”, unde a răspuns unor întrebări destul de incomode, având în vedere că este o femeie căsătorită. Potrivit declarațiilor sale, în trecut, a fost curtată de trei sportivi importanți: este vorba despre Ilie Năstase, Ianis Zicu și Bănel Nicoliță.

Întrebată de prezentator: “Care dintre foștii tăi parteneri a fost cel mai plictisitor în dormitor?”, Andreea Tonciu a oferit un răspuns la care mulți nu s-au așteptat: “Giani Kiriță! (…). Nu știi că ăștia care sunt tatuați și așa… mai mari… Nu toți, nu știu…”. Imediat ce veți da play la video-ul de mai jos, puteți să descoperiți toate întrebările la care controversata brunetă a fost nevoită să răspundă.

Nu rata: Ce spune Andreea Tonciu despre cel de-al doilea copil. Este sau nu pregătită să devină mămică din nou? „Îmi doresc…”

La ce vârstă și-a pierdut virginitatea Andreea Tonciu

Într-un alt interviu, fosta concurentă de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit că și-a pierdut virginitatea înainte să împlinească vârsta majoratului, iar la întrebarea care este cel mai ciudat loc în care a făcut amor, a spus: “Îmi place doar în pat mie. În mașină”.

Sinceră, cum ne-a obișnuit, Andreea Tonciu a vorbit și despre cum anume a început relația ei cu Daniel Niculescu: (…). după un an după ce m-am despărţit de fostul, am reuşit să leg şi eu o relaţie serioasă cu cineva. A vrut să parcheze lângă mine şi nu avea loc, şi a parcat mai încolo. Ne-am uitat unul la altul şi a fost dragoste la prima vedere. Fix în aceeaşi seară am ieşit la o cafea atunci. Nu am făcut sex din prima seară, a durat ceva… Este un om foarte mişto. Mi-a luat numai cadouri scumpe până acum. Dacă vreau ceva, îmi ia. Are de toate, este de tânăr, este frumos şi are bani. Ce poţi să îţi doreşti mai mult?.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *