Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Eu am una dintre marile contraindicatii ale acestui vaccin”

Medicul Monica Pop, fost manager al Spitalului de Urgente Oftalmologice din Bucuresti, a marturisit ca nu si-a facut vaccinul impotriva coronavirusului si a spus adevarul despre motivul care o opreste sa isi faca acest vaccin pe viitor.

”Eu nu m-am vaccinat pentru ca nu s-a vaccinat nimeni din spitalele care nu sunt Covid. Nu s-a pus problema inca, pentru ca nu suntem in linia intai. Un aspect. Si al doilea, eu am una dintre marile contraindicatii ale acestui vaccin, am avut soc anafilactic la un medicament citostatic”, a declarat Monica Pop la Antena 3.

Chiar daca a marturisit adevaratele motive, Monica Pop sustine ca sunt prea putine informatii despre vaccin.

„Se spune ca s-a publicat… eu nu am vazut nimic publicat despre prospectul respectiv si eu cred ca fiecare om care doreste sa se vaccineze si indiferent de ce pozitie are fata de vaccinare, trebuie sa aiba prospectul in mana pe care sa il citeasca, dupa care sa ia o hotarare. Asa cum considera de cuviinta”, a mai spus Monica Pop.

„Nu exista niciun fel de medicament de pe fata pamantului, niciun act medical si absolut nimic fara riscuri. Si despre asta nu s-a vorbit. Nu se poate treaba asta, oamenii trebuie informati corect. Nu amenintari, panica si inducere in stari depresive, pentru ca asta s-a intamplat si se intampla in continuare”, subliniaza cunoscutul specialist.

Toti romanii trebuie sa il citeasca. Prospectul in limba romana al vaccinului anti-covid.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *