Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Concurenții „Survivor România” au plecat în Republica Dominicană. Schimbare de ultimă oră în echipa Faimoșilor

Emoții uriașe pentru cei 12 Faimoși și 12 Războinici care au dat curs celei mai mari provocări, participarea la „Survivor România”, reality show-ul care va putea fi urmărit, în curând, la Kanal D!

Concurenții si-au luat la revedere de la familii, prieteni și s-au îmbarcat plini de speranță în aeronava care i-a dus în îndepărtata insulă ce le va fi „casă” în perioada următoare. Fie că și-au îmbrățișat părinții, prietenii sau copiii, cu toții și-au promis să revină acasă „îmbogățiți” cu o experiență extraordinară, cu prietenii legate pe viață si cu trofeul „Survivor România” în brațe. Aeroportul a răsunat de strigătele Faimoșilor și ale Războinicilor, care și-au intrat deja în rolurile de luptători.

Pe cât de spectaculoase și exotice sunt locurile în care au ajuns, pe atât de imprevizibile vor fi provocările ce îi așteaptă pe curajoșii concurenți ai celui de-al doilea sezon „Survivor România”.  Adevărat experiment social, acest reality revoluționar le va pune la încercare inventivitatea, forța fizică, rezistența psihică și puterea de adaptare la condiții extreme, departe de tehnologie și de protecția familiei.

Dar chiar înainte să plece în Republica Dominicană, unul dintre concurenții din echipa Faimoșilor a fost înlocuit, din motive medicale, cu un altul. Citește continuarea pe www.tvmania.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *