Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Zoë Kravitz, fiica muzicianului Lenny Kravitz, divorțează după 18 luni de căsătorie

Actrița Zoë Kravitz, 32 de ani, a decis să se despartă de soțul său, Karl Glusman, după doar 18 luni de mariaj. Fiica lui Lenny Kravitz a depus actele de divorț la data de 23 decembrie, informează revista People, citată de news.ro.

În octombrie 2016, Zoë Kravitz și Karl Glusman au început o relație. Doi ani mai târziu, actrița a anunțat, într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, că s-a logodit cu Glusman.

„Pot fi cea mai ciudată versiune a mea în apropierea lui. Este atât de relaxant să fii lângă o persoană alături de care te poți comporta exact așa cum simți”, a declarat actrița din „Big Little Lies” la acea vreme.

În mai 2019, în SUA, cei doi s-au căsătorit civil. Apoi, în iunie 2019, ei au făcut nunta. Marele eveniment a avut loc la Paris, într-o clădire din secolul al XVIII-lea, aflată în proprietatea lui Lenny Kravitz, în prezența a numeroase celebrități, printre care Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley și Laura Dern. De la nuntă nu au lipsit mama actriței, Lisa Bonet, și actualul ei soț, actorul Jason Momoa.

Foto: EPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *