Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

15 ocazii când persoanele regale au apărut în public purtând bijuterii ieftine și arătau spectaculos! 

Există părerea că în cutioarele cu bijuterii a persoanelor regale este loc doar pentru bijuterii prețioase. Dar, în anii ’80, prințesa Diana a făcut o mică revoluție, adesea apărând în public în bijuteriile mărcii sale preferate – Butler & Wilson. Nu se rușinează să poarte bijuterii ieftine și reprezentantele moderne ale caselor regale.

Noi admirăm simțul modestiei și echilibrului al eroinelor noastre și capacitatea lor de a combina accesorii bugetare cu haine, ce arată mai luxos decât diamantele.

Kate Middleton 

Kate Middleton are o întreagă colecție de bijuterii bugetare. Le combină cu pricepere atât la rochiile de seară, cât și cu ținutele de fiecare zi. La începutul anului 2020, ducesa a înfrumusețat o rochie de designer în valoare de 1.790 euro cu cercei placați cu aur H&M, prețul cărora e de doar 7 euro.

Cu un an mai devreme, în timpul vizitei sale în Pakistan, ducesa a apărut în mai multe bijuterii ieftine. În primul rând, Kate a completat costumul tradițional pakistanez cu o pereche de cercei simpatici, costul cărora este de doar 8 euro, de la un brand local.

Apoi, la o întâlnire cu prim-ministrul țării, Kate a apărut în cercei procurați cu doar 6 euro, de aceeași marcă.

Nici turneul indian din 2016 nu a fost lipsit de bijuterii. Pentru unul dintre evenimentele oficiale, ducesa și-a asortat costumul tradițional cu cercei Accessorize cu motive orientale, în valoare de doar 10 euro.

De asemenea bugetare au fost și bijuteriile în care Kate a apărut în public în cea de-a doua sărbătoare de Ziua Recunoștinței în calitate de ducesă de Cambridge. Cerceii fini cu perle în valoare de 54 euro au fost o completare perfectă la rochia dantelată, marca Alexander McQueen.

Regina Letizia 

Regina Letizia a Spaniei este, de asemenea, renumită pentru dragostea față de brandurile democratice. Acest lucru se aplică nu numai îmbrăcămintei, ci și accesoriilor. În 2016, ea a completat cu pricepere una dintre ținutele sale cu cercei Zara spectaculoși, în valoare de 17 euro.

Un an mai târziu, regina a optat pentru cerceii Parfois, costul cărora e de doar 8 euro, completând look-ul într-o rochie luxoasă de culoarea Marsala.

Prințesa Diana  

Lady Dee apărea adesea în public în bijuterii ieftine, ceea ce a provocat discuții ”aprinse” în presă. În 1986, pentru o vizită la studioul de balet, prințesa a ales un colier strălucitor de mărgele în formă de stea de mare și onix artificial pentru o ținută verde modestă.

În același an, la un concert rock, Lady Dee s-a prezentat într-un elegant costum negru din două piese, înfrumusețat cu o broșă neobișnuită în formă de șarpe.

În 1988, la o prezentare de modă, punctul culminant al imaginii prințesei din Țara Galilor a fost o agrafă de păr masivă în formă de stea, decorată cu cele mai obișnuite strasuri.

Cerceii, în care Diana a apărut în public în timpul unei vizite în Arabia Saudită, au provocat o emoție nemaiauzită. Reporterii credeau că cerceii în formă de semilună erau un cadou generos de la un șeic arab și chiar au numit costul aproximativ. Imaginați-vă uimirea presei când s-a dovedit că cerceii au fost cumpărați în magazinul preferat al lui Lady Dee, cu doar 26 euro.

O altă descoperire ieftină din cutia prințesei au fost cerceii grațioși în formă de picătură, cumpărați foarte ieftin. Lady Dee s-a îndrăgostit atât de mult de forma cerceilor, încât a procurat tocmai 4 perechi de culori diferite.

Prințesa Victoria 

Familia regală suedeză poate impresiona toată lumea, purtând diademe din oțel. Ciudat, dar cel mai prețios lucru al bijuteriilor – este povestea lor, datând din epoca lui Napoleon, frumoasele doamne ale casei regale apar adesea în ele la evenimente speciale. Tânăra prințesă moștenitoare Victoria (din dreapta) a prezentat una dintre cele două diademe de oțel ale familiei regale la Cina de gală a Premiului Nobel din 2005.

Prințesa Sofia 

Prințesei Sofia îi place să poarte a doua diademă, puțin mai modestă. În 2016, ea a completat look-ul cu diadema la o seară de gală, în onoarea laureaților Nobel.

Meghan Markle 

Meghan cu greu poate fi numită o iubitoare al mărcilor democratice, dar în timpul vizitei sale în Africa de Sud a făcut o excepție, optând pentru cercei cu ciucuri portocalii, în valoare de 37 euro.

Vă plac bijuteriile cu un preț mai democratic sau totuși optați pentru cele prețioase? Așteptăm cu drag comentariile dvs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *