Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

FOTO | Sylvester Stallone a plătit o avere pe o proprietate în Florida, cu şapte dormitoare şi 12 băi

Actorul american Sylvester Stallone, 74 de ani, şi soţia lui, antreprenorul și fostul model Jennifer Flavin, 52 de ani, au achiziţionat cu 35,4 milioane de dolari o proprietate în Palm Beach, statul Florida, SUA, informează Palm Beach Daily News, citat de News.ro.

Sylvester Stallone a cumpărat proprietatea de la Ronald şi Cindy McMackin, proprietarii Pan-Pacific Mechanical, care au achiziţionat-o în 2018 pentru 26,65 de milioane de dolari.

Cei doi au scos-o la vânzare pentru 37,85 de milioane de dolari, iar „Rambo” a cumpărat-o pentru 35,4 milioane de dolari.

Finalizată în 2014, proprietatea cu 13.241 de metri pătrați de spațiu de locuit are şapte dormitoare şi 12 băi.

Pe lângă casa principală, unde se află şi o sală de sport, există două case pentru oaspeţi, o cabană deschisă, aflată lângă piscină, şi un spa semicircular. În plus, proprietatea are deschidere privată la plajă.

În total, noua proprietate a lui Sylvester Stallone se întinde pe 1,5 acri, aproximativ 6.000 de metri pătrați.

Conform actelor depuse la tribunal, vânzarea a fost finanțată cu o ipotecă de 30 de milioane de dolari, pe 30 de ani.

Sylvester Stallone, care a mai deţinut o proprietate în Florida până în 1999, când a vândut-o pentru 16,2 milioane de dolari, are reşedinţa principală în Beverly Park (California).

Până vara trecută, el şi Flavin au deţinut un domeniu în La Quinta (California), care fusese cumpărat în urmă cu un deceniu, pentru 4,5 milioane de dolari. După mai multe încercări, au reuşit să îl vândă pentru 3,15 milioane de dolari.

FOTO: EPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *