Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Simona Pătruleasa duce dorul celor dragi. „Trăim momente dificile în această perioadă din cauza virusului”

Simona Pătruleasa se află printre cei care nu și-au putut strânge în brațe părinții și bunicii, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel că, în perioada Crăciunului, aceasta a fost nevoită să stea departe de aceștia pentru a-i proteja.

„Trăim momente dificile în această perioadă din cauza virusului, dar ne-am adaptat situaţiei actuale.

Mi se pare foarte greu că nu ne putem îmbrăţişa părinţii, că nu putem spune că trăim o normalitate, dar, în acelaşi timp, trebuie să ne păstrăm optimismul şi să vedem şi partea plină a paharului, aceea că petrecem mai mult timp acasă, alături de cei dragi, că ne bucurăm de activităţi împreună.

În această perioadă trebuie să mărturisesc că am gătit mai mult decât o făceam înainte, am grădinărit şi ne-am ocupat mai mult de activităţile casnice”, a declarat Simona Pătruleasa.

Simonei i-au lipsit întâlnirile cu bunicii. „Într-adevăr, ne-au lipsit mult întâlnirile cu bunicii şi vacanţele pe care le petreceam înainte de pandemie. În schimb, am compensat aceste lipsuri cât s-a putut şi am găsit numeroase activităţi care să ne relaxeze: am jucat tenis de masă, baschet, şah, am pictat, gătit, am citit, am vizionat foarte multe filme”, a spus Simona Pătruleasa, potrivit clickpentrufemei.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *