Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Actrița Lori Loughlin a ieșit din închisoare după două luni. Ce este obligată să facă după eliberare

Actriţa Lori Loughlin, 56 de ani, a fost eliberată după ce a ispăşit aproximativ două luni de închisoare, în urma condamnării în dosarul „Varsity Blues” privind admiterile la universităţi americane de elită, notează Variety, citată de News.ro.

Odată ce a fost eliberată, Lori Loughlin este obligată să efectueze 100 de ore în folosul comunității.

Totodată, artista va trebui să plătească o amendă în valoare de 150.000 de dolari.

Lori Loughlin s-a prezentat pe 30 octombrie la o închisoare federală din nordul Californiei.

Starul din „Full House” s-a predat autorităţilor de la Federal Correctional Institution din Dublin, California, mai devreme de data-limită impusă de judecătorul care a condamnat-o, 19 noiembrie.

Este aceeaşi închisoare unde a petrecut 11 zile, în luna octombrie a anului trecut, actriţa Felicity Huffman, condamnată în acelaşi dosar.

Lori Loughlin şi soţul ei, designerul Mossimo Giannulli, în vârstă de 57 de ani, au recunoscut anul acesta în luna mai că au plătit 500.000 de dolari lui Rick Singer şi Key Worldwide Foundation pentru a le include pe fiicele lor, Olivia Jade, în vârstă de 20 de ani, şi Isabella Rose, în vârstă de 21 de ani, între recruţi pentru echipa de canotaj University of Southern California. Niciuna dintre fete nu practica acest sport.

Mossimo Giannulli va continua să îşi ispăşească pedeapsa de 5 luni de închisoare. În plus, e obligat să plătească o amendă de 250.000 de dolari şi să efectueze 250 de ore de muncă în folosul comunităţii.

FOTO: EPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *